spot_img

Επίσημο: Ο Hamilton θα γίνει “Sir” το 2021

Ο Lewis Hamilton βλέπει τα επιτεύγματά του στην F1 να τον ανταμείβουν με τον τίτλο του ιππότη (Sir) από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Με κάθε επισημότητα πλέον, το 2021 θα τον γνωρίζουμε ως Sir Lewis Hamilton. Ο Βρετανός βρίσκεται στην τιμητική λίστα και αναμένεται να πάρει το χρίσμα από την Βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Το 2020 αποτέλεσε μια εκπληκτική σεζόν για τον ίδιο. Κατέκτησε το 7ο Πρωτάθλημα στην F1, ενώ ξεπέρασε σε νίκες τον Michael Schumacher και φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. Την επόμενη σεζόν μπορεί να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό νικών, pole position, όπως και στον 8ο Τίτλο.

Ο Hamilton θα γίνει ο τέταρτος οδηγός στην ιστορία της F1 όπου θα γίνει “Sir”. Πλαισιώνει τους Sir Jackie Stewart, Sir Jack Brabham και Sir Stirling Moss. Το 2008 έγινε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, όταν και κατέκτησε το πρώτο του Πρωτάθλημα.

Το 2020 αποτέλεσε και μια σεζόν πολύ σημαντική για τον 35χρονο, εκτός πίστας. Ο ακτιβισμός του για κοινωνική δικαιοσύνη έχει διεισδύσει μέσα στην ομάδα της Mercedes. Παράλληλα, το οικολογικό του προφίλ έχει φέρει την ομάδα του με ένα πλάνο όπου θα εκμηδενίσει τις εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο νέος επικεφαλής της F1, Stefano Domenicali, αναφέρθηκε στον Hamilton και στο γεγονός πως θα γίνει “Sir” σε λίγες ημέρες. Τονίζει την σημασία του για το σπορ και το τι προσφέρει.

Ο Lewis είναι ένας πραγματικός γίγαντας του σπορ μας και η επιρροή που έχει είναι τεράστια, εντός και εκτός μονοθεσίου. Αυτά που έχει καταφέρει είναι τρομερά και θα κάνει κι άλλα. Όλοι μας στην F1 του δίνουμε συγχαρητήρια για την αναγνώριση του και αναμένουμε περισσότερη λάμψη από εκείνον το 2021.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση της F1 για το 2020, μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους και το μοναδικό F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles