spot_img

Sainz: «Θα είναι δύσκολο να φτάσω το ταλέντο του Leclerc»

Ο Carlos Sainz αποκάλυψε πως αναμένει δύσκολη την αποστολή του το 2021 δίπλα στον νέο teammate του Charles Leclerc.

Ο Ισπανός οδηγός είχε μια αρκετά παραγωγική σεζόν στην McLaren σημειώνοντας δυο βάθρα και τερματίζοντας έκτος στο πρωτάθλημα με συνολικά 105 βαθμούς. Αναφορικά τώρα με την νέα σεζόν, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την Scuderia Ferrari πίσω στο Μάιο θα αποτελέσει μαζί με τον Μονεγάσκο το νεότερο ηλικιακά δίδυμο οδηγών στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Η ένταξη του στην Ferrari έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής αρκετά ομαλή, ενώ όπως όλα δείχνουν και από τις δηλώσεις του το ίδιο ισχύει και για την συνεργασία του με τον Leclerc.

Πιστεύω τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Έχουμε ήδη μια καλή επαφή με τον Charles, καθώς μιλούσαμε αρκετά τους τελευταίους μήνες. Είναι σπουδαίο ταλέντο και η οδήγηση του αυτή την στιγμή είναι σε καταπληκτικό επίπεδο. Για εμένα έχει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο grid.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με εκλεκτούς καλεσμένους, την ανασκόπηση του 2020 και το F1 Quiz.

Παράλληλα όμως, τόνισε πως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες δεδομένου του περιορισμένου χρόνου που διαθέτει ώστε να δοκιμάσει το νέο μονοθέσιο πριν την έναρξη της σεζόν. To δίδυμο Sainz και Leclerc αναμένεται μία από τις μάχες που θα ξεχωρίσουν.

Γενικά θα είναι αρκετά δύσκολο να ταιριάξω την απόδοσή του Leclerc, ειδικά στο ξεκίνημα χωρίς τις χειμερινές δοκιμές. Θα προσπαθήσω να κρατήσω την σχέση μου μαζί του όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική. Από εκεί και πέρα, εάν τα πάμε καλά και εκτός πίστας αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε τον αγώνα του Βελγίου και των ΗΠΑ για το eSports Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles