spot_img

Επίσημο: Στη McLaren o Ricciardo το 2021

Το μετεγγραφικό παζάρι παίρνει φωτιά, με τον Daniel Ricciardo να ανακοινώνεται πως θα αποτελέσει οδηγός της McLaren από το 2021.

H ομάδα της McLaren ανακοίνωσε πως ο Αυστραλός θα μετακομίσει από την Renault στο Woking και θα πλαισιώσει τον Lando Norris από τη σεζόν του 2021. Αυτό σημαίνει πως ο “Honey Badger” θα αντικαταστήσει τον Carlos Sainz, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στη Ferrari, με τις ανακοινώσεις στο ιταλικό στρατόπεδο να αναμένονται σύντομα.

Η Silly Season φέτος ξεκίνησε πριν την αγωνιστική δράση, με την Ferrari να ανακοινώνει την αποχώρηση του Sebastian Vettel από το Maranello στο τέλος του 2020 και αυτό δημιούργησε ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Scuderia είδε τον Lewis Hamilton να μην απαντά θετικά στη πρότασή της και στράφηκε στον Carlos Sainz, που αποτελεί ένα από τα καυτά ονόματα των επόμενων χρόνων.

Από εκεί και πέρα, η McLaren κινήθηκε για τον Ricciardo, o οποίος ψάχνει απεγνωσμένα μια θέση σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το πρότζεκτ της Renault να μην τον πείθει, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. O Αυστραλός είναι ένας οδηγός με εξαιρετικό ταλέντο και θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να οδηγήσει μια ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown δήλωσε για την έλευση του Ricciardo.

Το να υπογράψουμε τον Daniel είναι ένα βήμα εμπρός στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας και θα δώσει νέες διαστάσεις στην ομάδα μας δίπλα στον Lando. Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για την ομάδα, τους συνεργάτες μας και τους οπαδούς μας. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Carlos για την εξαιρετική του δουλειά και τη βοήθειά του στην απόδοση της McLaren. Είναι ένας εξαιρετικός ομαδικός παίκτης και του εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον του μετά από την McLaren.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles