spot_img

Επίσημο: Στην Haas o Mick Schumacher το 2021

Η ομάδα της Haas ανακοίνωσε τον Mick Schumacher, o οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην F1 το 2021 με την αμερικανική ομάδα.

Ο Γερμανός έχει πραγματοποιήσει φοβερές εμφανίσεις στην Formula 2 με την ομάδα της Prema. Αυτό το σαββατοκύριακο θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, έχοντας ήδη κατακτήσει τον Τίτλο στην ευρωπαϊκή F3 το 2018. Το 2019 μπήκε στην Ακαδημία της Ferrari και τώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην F1.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Θα πλαισιώσει τον Nikita Mazepin στη Haas, σε ένα rookie line-up το οποίο έχει πολλά να δείξει το 2021. Ο ίδιος ο Mick είναι άκρως χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή και δεν θέλησε να το κρύψει.

Θέλω να ευχαριστήσω την Haas, την Ferrari και την Ακαδημία της Ferrari που με εμπιστεύθηκαν. Θέλω επίσης να πω πως οφείλω τα πάντα στους γονείς μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει και στους οπαδούς, οι οποίοι με έχουν στηρίξει μέχρι στιγμής στηn καριέρα μου. Θέλω να τα δώσω όλα όπως κάνω πάντα και ανυπομονώ για το ταξίδι μου μαζί τους στην F1 και, φυσικά, με την Haas.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανασκόπιση του GP Μπαχρέιν.

O Mick γίνεται ο τρίτος Schumacher που θα αγωνιστεί στην F1, μετά τον πατέρα του, Michael, και τον θείο του, Ralf. Πρόσφατα, ο νεαρός έδωσε ως ένδειξη αναγνώρισης ένα κράνος του πατέρα του στον Lewis Hamilton, για την ισοφάριση του ρεκόρ νικών στην F1. O ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί να καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ στο μέλλον και το ταξίδι του τώρα ξεκινά.

Θέλει να πάρει τον Τίτλο της Formula 2 στον αγώνα του Σακχίρ και να ανέβει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ ως Πρωταθλητής. Η διαφορά του από τον Callum Ilott είναι στους 14 βαθμούς και οι δύο αγώνες θα είναι άκρως κομβικοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τους αγώνες ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles