spot_img

Επίσημο: Στις 21-22 Αυγούστου οι 24H του Le Mans

Η φετινή έκδοση των 24H του Le Mans μεταφέρεται για τα τέλη Αυγούστου, με σκοπό ο αγώνας του WEC να διεξαχθεί υπό τη παρουσία θεατών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο θρυλικός αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Μετά από αρκετή σκέψη και αναλύοντας την υπάρχουσα κατάσταση με την πανδημία του Covid-19, ήρθε η συγκεκριμένη απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο 89ος αγώνας στις 12 με 13 Ιουνίου του 2021. Μία εβδομάδα νωρίτερα είχε προγραμματιστεί το καθιερωμένο Test Day. Όμως, είχε ματαιωθεί η ετήσια παρέλαση στο κέντρο της πόλης του Le Mans. Τώρα, με την μετακίνηση του αγώνα στις 21 και 22 Αυγούστου, θα δοθεί επιπλέον χρόνος στις ομάδες να προετοιμαστούν.

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή κερδίζει επιπλέον χρόνο στην οργάνωση του αγώνα με επιβολή καλύτερων υγειονομικών μέτρων. Με δεδομένο πως η αλλαγή ημερομηνίας έγινε για να επιτραπούν οπαδοί στον αγώνα, ο Αύγουστος είναι το καλύτερο σημείο όπου μπορούν να κάνουν την αλλαγή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ως αποτέλεσμα, θα υπάρξει ένας επιπλέον αγώνας προετοιμασίας για το Le Mans. Στις 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι 6H της Monza, μια πίστα με μεγάλες ευθείες. Πριν το ταξίδι στην Ιταλία όμως έχουμε  τις 6H του Spa. Ο αγώνας στην πίστα του Βελγίου είναι προγραμματισμένος για το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου. Το Πρωτάθλημα ξεκινά στις 4 Απριλίου, με τις 8H του Portimao στην Πορτογαλία.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles