spot_img

Η Haas αποκάλυψε τα χρώματα του 2021

Η ομάδα της Haas έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες για τον χρωματισμό του 2021 και αποκάλυψε έναν νέο βασικό χορηγό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αμερικανική ομάδα μπαίνει στο 2021, έχοντας για πρώτη φορά μετά την είσοδό της στο σπορ ένα εντελώς διαφορετικό οδηγικό δίδυμο. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, η ομάδα αποδέσμευσε τους Kevin Magnussen και Romain Grosjean και στη θέση τους ήρθαν δύο rookies.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη αποκάλυψη της Aston Martin AMR21

Ο Mick Schumacher κάνει το ντεμπούτο του στην F1 με την Haas, ερχόμενος ως Πρωταθλητής από την Formula 2. Δίπλα του θα έχει τον Nikita Mazepin. Ο Ρώσος έρχεται μετά από μια πολύ δυνατή σεζόν στην F2, όπου διεκδικούσε και κατακτούσε νίκες. Όμως, οι πρόσφατες εξωαγωνιστικές περιπέτειές του τον έχουν φέρει σε μπελάδες.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις τελευταίες παρουσιάσεις της F1.

Παράλληλα, η εταιρεία του πατέρα του, Uralkali, ανακοινώθηκε ως ο επίσημος και βασικός σπόνσορας της ομάδας για το 2021. Η εταιρεία έχει τον πρώτο λόγο στον χρωματισμό, ο οποίος έχει αλλάξει δραματικά. Η Haas είναι μια ομάδα που δεν θα πει όχι σε ένα livery βασισμένο ολοκληρωτικά στα θέλω του βασικού της χορηγού.

Το παράδοξο με την φετινή Haas είναι το γεγονός πως μια αμερικανική ομάδα θα τρέχει με τα χρώματα της Ρωσίας. Ιδιαίτερα στην εμπρός αεροτομή, κάνει μπαμ η σημαία της. Η ομάδα βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική θέση την περασμένη σεζόν και δίχως το Budget Cap δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Από φέτος, η συνεργασία της με την Ferrari γίνεται πιο στενή. Ήδη κατασκευάζεται στο Maranello μονάδα όπου θα δουλεύουν αποκλειστικά μηχανικοί στο μονοθέσιο του 2022. Φέτος, η Haas δεν αναμένει αποτελέσματα. Θα θυσιάσει την εξέλιξη του 2021 ώστε να επικεντρωθεί πλήρως στο μονοθέσιο του 2022. Όμως, αυτό μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ.

Στην παρουσίαση αυτή, η ομάδα μας έδειξε τα χρώματα που θα αγωνιστεί φέτος. Το μονοθέσιο δεν είναι το επίσημο της αγωνιστικής σεζόν. Αναμένουμε επίσημες αποκαλύψεις στις Χειμερινές Δοκιμές του Μπαχρέιν.

Ακόμα ένας πονοκέφαλος για την Haas φέτος αποτελεί το γεγονός πως έχει πληγεί από την πανδημία του Covid-19. Το μονοθέσιο κατασκευάζεται στην Ιταλία και αναμένεται να συναρμολογηθεί στην Αγγλία, κάτι το οποίο την έχει αφήσει αρκετά πίσω. Αυτό θα είναι κρίσιμο, διότι είναι τουλάχιστον ένα βήμα πίσω από τις άλλες ομάδες.

Οι φιλοδοξίες της για το 2021 δεν είναι μεγάλες, καθώς αποτελεί μια προετοιμασία για το 2022. Οι οδηγοί είναι rookies και θα χρησιμοποιήσουν το 2021 ως μια σεζόν εκμάθησης, έχοντας για αντίπαλο ο ένας τον άλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles