spot_img

Έρχονται νέες μεγάλες αναβαθμίσεις για τη Mercedes

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Mercedes-AMG, με τον Toto Wolff να αποκαλύπτει πως έρχονται σύντομα αναβαθμίσεις μεγάλου βελινεκούς.

Μετά τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν της Formula 1, η γερμανική ομάδα αποφάσισε να προβεί σε δραστικές αλλαγές στο μονοθέσιό της. Η φιλοσοφία των zero-pods εγκαταλείφθηκε για χάρη μιας κατεύθυνσης που έχει ακολουθήσει η πλειονότητα του grid.

Στο Grand Prix Μονακό είδαμε τη μεταμόρφωση της W14 E-Performance. Παράλληλα υπήρξε και άμεση αγωνιστική βελτίωση, με τον Lewis Hamilton να έχει έκτοτε ως χειρότερο αποτέλεσμα την 4η θέση στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Όμως στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ δεν επαναπαύονται και θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στην κορυφή. Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, αποκάλυψε το επιθετικό πλάνο αναβαθμίσεων της ομάδας του για τους επόμενους αγώνες.

«Θα έχουμε μία μεγάλη αναβάθμιση στο Σίλβερστον και ακόμη μία πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Έχουμε μάθει πάρα πολλά από τότε που κάναμε την αλλαγή στο σχεδιασμό του μονοθεσίου μας. Περιμένουμε πολύ σημαντικά βήματα στους επόμενους τέσσερις αγώνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο εργοστάσιο των Γερμανών έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το κάθε τμήμα. Όπως εξηγεί ο Wolff, πλέον έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του που πρέπει να κινηθούν για να βελτιωθούν εντός πίστας.

«Πλέον κατανοούμε καλύτερα τις προσομοιώσεις μας. Πλέον υπάρχει συσχετισμός δεδομένων μεταξύ πίστας και εργοστασίου, κάτι που δεν συνέβαινε εδώ και ενάμιση χρόνο. Βλέπουμε ολοένα και καλύτερη απόδοση στην αεροσήραγγα, ξέρουμε πλέον τι θα κάνει το μονοθέσιό μας πιο γρήγορο και πώς πρέπει να το στήσουμε. Τα βήματα λοιπόν που κάνουμε είναι μεγαλύτερα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles