spot_img

Ετοιμάζει μεγάλες αναβαθμίσεις η Alpine για την Imola

Η Alpine F1 Team ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της Imola, φέρνοντας αρκετές αναβαθμίσεις με σκοπό να μπει στους βαθμούς.

Το GP Μπαχρέιν αποδείχθηκε ένας κακός αγώνας για την γαλλική ομάδα. Ο Fernando Alonso εγκατέλειψε τον αγώνα, ενώ ο Esteban Ocon τερμάτισε μακριά από τους βαθμούς. Στις κατατακτήριες ο Ισπανός πέρασε στο Q3, ενώ ο Γάλλος αποκλείστηκε από το Q1.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O ρυθμός της A521 δεν είναι ο επιθυμητός, μην μπορώντας να κοντράρει στα ίσα άμεσους αντιπάλους της. Για την βελτίωση της εικόνας θα φέρει αναβαθμίσεις ώστε να φέρει τη μάχη στις McLaren, Ferrari, Alpha Tauri και Aston Martin. O Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Marcin Budkowski, μίλησε για τα νέα κομμάτια και την περιοχή που θα εστιάσει στο πρώτο μέρος του 2021.

Υπάρχει μια περιοχή που άλλαξε στους κανονισμούς και αυτή τη στιγμή υπάρχει εξέλιξη. Μιλάω για το πλαϊνό μέρος του πατώματος και τον διαχύτη. Δουλέψαμε στις δοκιμές, δουλέψαμε και στον πρώτο αγώνα στον τομέα αυτό και θα συνεχίσουμε το ίδιο και στους επόμενους όπως όλοι. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για την Imola και θα έχουμε νέα κομμάτια και περισσότερη απόδοση στο μονοθέσιο. Σε γενικές γραμμές θα έχουμε αρκετά νέα κομμάτια στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Δείτε το GP Μονακό της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ορισμένα σημεία όπου η ομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες στις χειμερινές δοκιμές. Ο Budkowski εστιάζει στις υψηλές θερμοκρασίες όπου υστερούσαν έναντι των αντιπάλων τους.

Η αλήθεια είναι πως τρομάξαμε. Κάναμε αρκετό διάβασμα ώστε να κατανοήσουμε γιατί ήμασταν πιο αργοί στις υψηλές θερμοκρασίες στις πρωινές δοκιμές, αντί για τις απογευματινές. Ήμασταν αρκετά χαρούμενοι με το μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές, αλλά είμαστε λιγότερο γρήγοροι σε υψηλές θερμοκρασίες. Η πρώτη και η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών ήταν δύσκολες, αλλά επιστρέψαμε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ανταγωνιστικότητας στις κατατακτήριες. Βέβαια, οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές στο αγωνιστικό τριήμερο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η Alpine να επιστρέψει δυνατότερη στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην Imola με τις νέες αναβαθμίσεις;

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”  όπου θα μιλήσουμε για την Αεροδυναμική των μονοθεσίων της F1 και πως λειτουργεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles