spot_img

Έτοιμοι για νέο ιστορικό συμβόλαιο Hamilton και Mercedes

Στη Mercedes-AMG ξεκαθαρίζουν πως η επέκταση της συνεργασίας τους με τον Lewis Hamilton την ερχόμενη σεζόν είναι εξασφαλισμένη ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν.

Παρά τις δυσκολίες με τις οποίες έχουν έρθει αντιμέτωποι στην Mercedes, τόσο το 2021 και ειδικά το 2022, οι δεσμοί ανάμεσα στην ομάδα και τον Βρετανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή έχουν δυναμώσει. Με κίνητρο να βελτιώσουν την παρουσία τους εντός πίστας στο γερμανικό εργοστάσιο πιστεύουν πως ο Hamilton και η πολυετής εμπειρία του θα είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, ήταν ξεκάθαρος με τις βλέψεις της ομάδας για το μέλλον.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συζητάμε επί του θέματος. Σίγουρα θέλουμε πρώτα να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και να συνεχίσουμε την κουβέντα αργότερα προς το χειμώνα όταν τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, όπως κάναμε και πέρυσι. Ο Lewis είναι κάτι παραπάνω από οδηγός για εμάς. Αν και δεν μιλάμε για το τέλος της καριέρας του είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τον ρόλο του ως εκπρόσωπος της Mercedes, των χορηγών μας και γενικότερα με το κοινό μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει διευκρινίσει ξανά και ξανά πως όχι απλά δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δεν ενδιαφέρεται παράλληλα να συνεργαστεί με κάποια άλλη ομάδα στο grid. Όπως τόνισε και ο ίδιος στη συνέχεια η συνεργασία του με την ομάδα είναι σε πολύ διαφορετικό επίπεδο και ξεπερνά τα όσα βλέπουμε μέσα σ’ ένα αγωνιστικό τριήμερο.

«Στους επόμενους μήνες θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για να κανονίσουμε μια νέα συμφωνία. Ο στόχος μου είναι να παραμείνω με την Mercedes στην ομάδα που είμαι από 13 χρονών. Η Mercedes-Benz είναι η οικογένειά μου και με έχουν υποστηρίξει στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις καλές και στις κακές στιγμές μου. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα και στα άτομα που την αποτελούν. Θέλω να είμαι μαζί τους και να τους βοηθήσω να πάμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω μπορώ να γίνω αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του στόχου.»

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles