spot_img

Farewell Iceman

Ο Iceman της Formula 1, Kimi Raikkonen, ανυπομονεί να ζήσει μία “κανονική” ζωή μακριά από τα φώτα της Formula 1, τώρα που έχει λήξει η καριέρα του.

Μετά από 349 αγώνες, ο Kimi Raikkonen αποχώρησε από τη Formula 1, με τον τελευταίο του αγώνα να λήγει άδοξα στο GP Άμπου Ντάμπι. Ο Φινλανδός έχασε τα φρένα στη στροφή 6 κι εγκατέλειψε στον 26ο γύρο. Ο “Iceman”, ωστόσο, κατάφερε να βγει οδηγός της ημέρας. Ο Kimi Raikkonen απέδωσε τον πρόωρο τερματισμό του στη Yas Marina σ’ ένα παξιμάδι του τροχού, σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports F1:

Κάποιες φορές στο άθλημα υπάρχουν αυτές οι καταλήξεις. Υπήρχε κάποιο ζήτημα με το παξιμάδι του τροχού και είχα ήδη μια μικρή έξοδο πριν τη στροφή 5, μετά απλά το άφησα στη στροφή 7. Είναι μέρος του αθλήματος και ειλικρινά το τελικό αποτέλεσμα δεν με πείραξε όπως και να έχει.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο Kimi Raikkonen, όπως πάντα, ήταν πολύ ήρεμος με την προοπτική να φύγει από το άθλημα, με τον Φινλανδό να είναι σε θέση να περάσει χρόνο με την οικογένειά του και να ζήσει τη ζωή του χωρίς την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις που έχει η ζωή ενός οδηγού Formula 1. Ο “Iceman” μίλησε για τα συναισθήματα που έχει με την ολοκλήρωση της καριέρας του στη Formula 1:

Ειλικρινά, είμαι χαρούμενος. Ανυπομονώ να ζήσω μία κανονική ζωή εκτός των αγωνιστικών τριημέρων, να περνάω συνεχώς περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, ενώ μπορούμε στην πραγματικότητα να σχεδιάσουμε κάτι. Είναι δύσκολο να σχεδιάσεις το οτιδήποτε όταν κάνουμε αυτή τη δουλειά επειδή τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα εδώ (στη Formula 1) και αν κάνεις σχέδια, συνήθως μπορεί ν’ αναβάλεις το οτιδήποτε. Επομένως, νομίζω είναι τέλειο να έχω την ελευθερία και να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν γρήγορα, και τη γυναίκα. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Kimi Raikkonen αποχώρησε από τη Formula 1 έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα οδηγών το 2007, ενώ πέτυχε 21 νίκες, 18 pole positions και 103 βάθρα σε 349 αγώνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles