spot_img

Οι αντιδράσεις των Wolff και Horner στον τελευταίο γύρο (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν οι επικεφαλής των δύο ομάδων, Christian Horner (Red Bull) και Toto Wolff (Mercedes) στα γεγονότα του τελευταίου γύρου είναι ενδεικτικός του κοντράστ των συναισθημάτων που πρόσφερε το συγκλονιστικό φινάλε του GP Άμπου Ντάμπι.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, βρισκόταν στο pit wall της ομάδας του και πανηγύρισε όταν ο Max Verstappen πραγματοποίησε το προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο. Ο Βρετανός είχε έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό του, όμως με την επιτυχημένη υπεράσπιση της θέσης του Verstappen συνέχισε να πανηγυρίζει. Τέλος, μόλις ο Ολλανδός πέρασε τη γραμμή τερματισμού, ο Horner σήκωσε τα χέρια του ψηλά και αγκάλιασε τα άτομα που κάθονται δίπλα του στο pit wall, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οδηγών.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Από την άλλη πλευρά, αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο γκαράζ της Mercedes. Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff ήταν φανερά απογοητευμένος, είχε σηκωθεί από τη θέση του και είχε γυρισμένη την πλάτη στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα. Ο Αυστριακός ακούγεται να φωνάζει «Όχι!» στην πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του Hamilton να πάρει πίσω την πρώτη θέση, παίρνει τ’ ακουστικά του και φωνάζει στον Michael Masi (διευθυντής αγώνα).

Όχι Michael, όχι όχι Michael, αυτό ήταν τόσο λάθος!

Ο Wolff κοιτούσε αποσβολωμένος την τελευταία προσπάθεια του Lewis Hamilton πριν τη στροφή 9 πριν ξαναβγάλει τ’ ακουστικά του και ξαναγυρίσει την πλάτη του στην οθόνη. Η τελική αντίδραση του Αυστριακού (στον τελευταίο γύρο) ήρθε μόλις πέρασαν τη γραμμή τερματισμού οι δύο διεκδικητές του Τίτλου, όταν φόρεσε και πάλι το σετ ακουστικών του και αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον Michael Masi:

Michael, τι ήταν αυτό;

Η διαφορά στα συναισθήματα που είχαν οι δύο επικεφαλής των ομάδων, αλλά και η τεράστια ένταση ήταν ενδεικτικό του πόσο έντονη ήταν η μάχη ανάμεσα σε Max Verstappen και Lewis Hamilton σε όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2021 στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το κοντράστ των συναισθημάτων στο παρακάτω βίντεο ανάμεσα στους Wolff και Horner.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles