spot_img

Ferrari και Leclerc «μαγειρεύουν» νέο συμβόλαιο

H Scuderia Ferrari θέλει να κρατήσει στις τάξεις της τον Charles Leclerc, καθώς θέλει να κρατήσει τον νεαρό αστέρα για πάντα στα κόκκινα. 

Οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Charles Leclerc στη Scuderia Ferrari δεν σταματούν να «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο και τα social media τους τελευταίους μήνες. Η αποτυχία της ιταλικής ομάδας να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που θα διεκδικεί νίκες έχει οδηγήσει σε κομφούζιο και αμηχανία στο Μαρανέλο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024 και κάποιοι τον θέλουν να ψάχνεται να αποχωρήσει ακόμη και στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Η πραγματικότητα ενδέχεται ωστόσο να είναι αρκετά διαφορετική. Σύμφωνα με το formu1a.uno, η Ferrari ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Leclerc ώστε να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, βρέθηκε στο εργοστάσιο στο Μαρανέλο μετά τη ματαίωση του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια. Εκεί, πραγματοποίησε μια σειρά από μίντινγκ με κορυφαία στελέχη της Scuderia. Συζητήθηκε επίσης το μέλλον του LAurent Mekkies, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του Franz Tost στο τιμόνι της Scuderia AlphaTauri. Τέλος, υπήρξαν σημαντικές εγγυήσεις προς τους Charles Leclerc και Carlos Sainz σχετικά με την κατεύθυνση της αγωνιστικής ομάδας της Formula 1.

Τα τελευταία 24ωρα (μετά την επίσκεψη του Elkann στο εργοστάσιο) κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Ferrari να ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ στον Lewis Hamilton για το 2024. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ενεργή συμμετοχή του Έλκαν στο σχέδιο για να γίνει κάτοικος Μαρανέλο ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream, με συζήτηση για πιθανό σενάριο Leclerc-Hamilton στη Ferrari και τις προβλέψεις μας για το GP Μονακό. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles