spot_img

Formula 1: Το πρόγραμμα δοκιμών του Μπαχρέιν

Η Formula 1 πηγαίνει στην πίστα του Μπαχρέιν για δεύτερο τεστ δοκιμών στις 10-12 Μαρτίου, μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν στην ίδια πίστα.

Το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος της για το 2022 απέχει λίγες μόνο ημέρες, με τον Μάρτιο να είναι παραδοσιακά ο εναρκτήριος μήνας του «μαραθωνίου» της Formula 1. Έως τώρα, οι ομάδες έκαναν μόλις λίγα χιλιόμετρα σε ιδιωτικές δοκιμές, εκτός από την τριήμερη παρουσία τους στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, τηλεοπτική κάλυψη από τις μέχρι τώρα δοκιμές δεν υπήρχε. Αυτό σημαίνει πως το τεστ δοκιμών στο Μπαχρέιν, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου, θα είναι η πρώτη φορά που οι τηλεοπτικοί φακοί (τα ξένα δίκτυα) θα μεταδίδουν ζωντανά πλάνα από τα νέα μονοθέσια.

Διαβάστε επίσης: F1 2022 – Οι 5 πιο σημαντικές αλλαγές στα μονοθέσια

Οι δοκιμές του Μπαχρέιν θ’ αποτελέσουν την «πρόβα τζενεράλε» των ομάδων πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να γίνουν αρκετές προσομοιώσεις, τόσο για τις κατατακτήριες, όσο και για ρυθμό αγώνα. Συνεπώς, οι ομάδες, αλλά και οι θεατές, θα μπορέσουν να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την δυναμική του grid.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και την ανάλυση της Red Bull RB18.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των δοκιμών, η πίστα θα είναι ανοιχτή για τις ομάδες από τις 10:00 πμ μέχρι τις 7:00 μμ τοπική ώρα. Σε ώρες Ελλάδος, επί της ουσίας, είναι από τις 9:00 πμ μέχρι τις 6:00 μμ. Πιθανότατα θα υπάρχει ένα μεσημεριανό διάλειμμα, όπως και στην πίστα της Βαρκελώνης. Εάν το πρόγραμμα παραμείνει ίδιο, το διάλειμμα θα είναι μίας ώρας, από τις 2:00 μμ έως τις 3:00 μμ, το οποίο αντίστοιχα για την Ελλάδα είναι 1:00 μμ- 2:00 μμ.

Photo: Williams
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Με άλλα λόγια, οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πρωινό κι ένα απογευματινό 4ωρο κάθε μία από τις 3 ημέρες για να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσουν τις τελευταίες αναβαθμίσεις τους ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Τις δοκιμές του Μπαχρέιν θα τις κάνουμε stream στο Discord του automotonews.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles