spot_img

GP Algarve: Κυριάρχος ο Bagnaia, πτώση ο Quartararo

O Peco Bagnaia ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του GP Algarve, παίρνοντας μια εντυπωσιακή νίκη στον προτελευταίο αγώνα του 2021 με εμφατικό τρόπο.

Η Ducati επίσης ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές στο GP Algarve, με τον Bagnaia στην πρώτη και τον Miller στην 3η θέση. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε πρόωρα μετά την άσχημη σύγκρουση του Lecuona και του Oliveira.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Ducati εξασφάλισε το πρωτάθλημα κατασκευαστών μετά και την πτώση του Fabio Quartararo, με την πρώτη τους ομάδα να έχει διπλή παρουσία στο podium. Ο Francesco Bagnaia ήταν ο νικητής του αγώνα με τον Jack Miller να τερματίζει στην 3η θέση. Ανάμεσά τους βρέθηκε, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα, ο Joan Mir με Suzuki.

Στην 4η θέση σκαρφάλωσε ο Alex Marquez με Honda, ολοκληρώνοντας ένα πολύ καλό τριήμερο για τον ίδιο. Στις θέσεις 5 και 7 τερμάτισαν οι οδηγοί της δορυφορικής ομάδας της Ducati, Johann Zarco και Jorge Martin. Ανάμεσά τους, στην 8η θέση, ήταν ο Pol Espargaro με Honda. Αρκετά ψηλά βρέθηκε και ο 2ος αναβάτης της Suzuki, Alex Rins (8η θέση). Τη 10αδα συμπλήρωσαν οι Enea Bastianini με Ducati και Brad Binder με ΚΤΜ. 

Ο Takaaki Nakagami με Honda ανέκαμψε αρκετά εκκινώντας από το τέλος και τερμάτισε στην 11η θέση, με τον Marini να βρίσκεται στη 12η. Οι Valentino Rossi και Andrea Dovizioso με Yamaha ήταν στις θέσεις 13 και 14, ενώ την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Stefan Bradl (αντικαταστάτης του Marc Marquez) με Honda, Maverick Vinales με Aprilla και Franco Morbidelli με Yamaha.

Οι αναβάτες που εγκατέλειψαν ήταν ο Miguel Oliveira με τον Iker Lecuona που είχαν σύγκρουση μεταξύ τους, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, ο πρωταθλητής Fabio Quartararo με Yamaha, ο Aleix Espargaro με Aprilla και ο Danilo Petrucci με ΚΤΜ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την επόμενη Κυριακή, στις 14 Νοεμβρίου, διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας της σεζόν στο Moto GP, στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

Αποτελέσματα GP Algarve

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles