spot_img

GP Άμπου Ντάμπι FP3: Verstappen ταχύτερος στο 1-2 της Red Bull

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στη τελευταία περίοδο δοκιμών του GP Άμπου Ντάμπι, με τις διαφορές να είναι ελάχιστες.

Ο Ολλανδός έδειξε με το πρώτο σετ ελαστικών πως μπορεί να γράψει μια αξιόλογη προσπάθεια. Τελικά σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:36.251 με την soft γόμα, στην αρχή της διαδικασίας. Αυτός ήταν ο ταχύτερος γύρος της Red Bull στο τριήμερο μέχρι στιγμής. O Alex Albon έφερε την Red Bull του στην 2η θέση. Όμως ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον teammate του και με προβλήματα υποστροφής.

Διαβάστε επίσης: Mick Schumacher: «Οι πρώτες μου δοκιμές ήταν απολαυστικές»

Οι δύο Renault ακολούθησαν στις θέσεις 3 και 4. Ο Daniel Ricciardo ήταν 0.626s μακριά από την κορυφή. Ο Esteban Ocon ήταν μόλις 0.022s πίσω του, με τους Γάλλους να βελτιώνονται πολύ.

Ο Lando Norris έφερε την McLaren στην 5η θέση, μόλις 0.743s πίσω από τον Verstappen. O Βρετανός άφησε πίσω του τον Lewis Hamilton, o οποίος έκλεισε μόλις στην 6η θέση. Η Mercedes δεν πίεσε στο FP3 και έχοντας πολλά καύσιμα στο μονοθέσιο της. Παράλληλα ήταν η μοναδική ομάδα εντός 10άδας που δεν βελτίωσε τον χρόνο που σημείωσε στο FP2.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του GP Σακχίρ. 

O Lance Stroll συνέχισε την καλή εμφάνιση της Racing Point με την 7η θέση, με ένα πολύ δυνατό τελευταίο κομμάτι. Ο Carlos Sainz πήρε την 8η θέση, ενώ την 10άδα έκλεισαν οι Valtteri Bottas και Sergio Perez.

O Daniil Kvyat έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στην 11η θέση, μπροστά από τον Charles Leclerc. H διαφορά της Ferrari από την Renault που ήταν 9 θέσεις μπροστά είναι μικρότερη από 0.4s. Εντυπωσιακή η 15η θέση του George Russell στην 15η θέση, μπροστά από την Alfa Romeo του Antonio Giovinazzi. H Haas ήταν η πιο αργή  ομάδα, με τον Kevin Magnussen στην 18η θέση, 2.2s μακριά από την κορυφή.

Οι συνθήκες θα αλλάξουν πολύ στις κατατακτήριες. Η νύκτα θα έχει πέσει, με τις θερμοκρασίες αέρα και πίστας να αλλάζουν. Η εικόνα του FP3 δεν ήταν αντιπροσωπευτική με τρεις οδηγούς να διεκδικούν την pole position.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα FP2 GP Άμπου Ντάμπι

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles