spot_img

GP Αυστραλίας FP3: Ξανά ταχύτερος ο Leclerc, ακολουθεί ο Verstappen

O Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Αυστραλίας, με τις διαφορές να είναι εξαιρετικά μικρές και η μάχη της pole αναμένεται πλέον με αγωνία.

Η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Αυστραλίας της Formula 1 συνεχίστηκε με το FP3 στο σιρκουί του Άλμπερτ Παρκ. Ομάδες και οδηγοί είχαν 60 λεπτά στη διάθεσή τους ώστε να τελειοποιήσουν το στήσιμο των μονοθεσίων τους και παράλληλα να κάνουν προσομοιώσεις κατατακτηρίων και αγώνα.

Ταχύτερος μετά την τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος σε «νεκρό χρόνο» σημείωσε το 1:16,714 και κράτησε την ιταλική ομάδα στην κορυφή της κατάταξης και πάλι. Το παράδοξο του FP3 ήταν το γεγονός πως οι περισσότεροι οδηγοί δεν μπορούσαν να βελτιώσουν με τη μαλακή γόμα ελαστικών.

Δεύτερος ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος ήταν μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον Leclerc. Ο τρίτος Carlos Sainz ήταν 77 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον teammate του, όμως η καλύτερη επίδοσή του ήταν με τη μεσαία γόμα ελαστικών.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Ακολούθησαν οι δύο οδηγοί της Mercedes-AMG, με τον Lewis Hamilton να έχει ένα καλύτερο μονοθέσιο στα χέρια του και ξεπέρασε τον George Russell  Η διαφορά του από την κορυφή ήταν μόλις 92 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Fernando Alonso της Aston Martin ήταν στην 6η θέση, μπροστά από τους Sergio Perez με Red Bull, Oscar Piastri με McLaren, LAnce Stroll με Aston Martin και Lando Norris με McLaren.

Συνολικά 5 ομάδες ήταν στις 10 πρώτες θέσεις της κατάταξης και η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Αποτελέσματα GP Αυστραλίας FP3

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles