spot_img

GP Αυστρίας: Το πρόγραμμα του τριημέρου

Η F1 επιτέλους επιστρέφει, με τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν να πραγματοποιείται στο Red Bull Ring αυτό το σαββατοκύριακο, για το GP Αυστρίας.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η επίσημη έναρξη της σεζόν για το 2020 είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά. Η αγωνία και η ανυπομονησία έχει φτάσει το απροχώρητο, με τις ομάδες και τους οδηγούς να ετοιμάζονται για ένα πολύ διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής. Οι οπαδοί δεν θα είναι παρόντες, ενώ το social distancing θα κυριαρχεί.

Η νέα πραγματικότητα έρχεται και θα είναι άκρως αισθητή, μιας και η κάθε ομάδα πρέπει να τηρεί αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας, οι συνεντεύξεις θα είναι άκρως διαφορετικές, ενώ το βάθρο θα αντικατασταθεί από μια νέα διαδικασία βράβευσης των νικητών. Επιπλέον, θα υπάρχουν συνεχώς τεστ τόσο σε οδηγούς, αλλά και σε προσωπικό των ομάδων και δεν αποκλείεται σε αγώνες να δούμε επίσημους δοκιμαστές να παίρνουν μέρος στον αγώνα.

Το GP Αυστρίας έχει προσφέρει εντυπωσιακούς αγώνες τα τελευταία χρόνια, με τον Max Verstappen να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος τόσο το 2018 αλλά και το 2019, με το προσπέρασμα πάνω στον Leclerc στους τελευταίους γύρους. Η Red Bull πηγαίνει στα χαρτιά το φαβορί, όμως εκείνη αλλά και οι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες θα φέρουν αναβαθμίσεις. Στις χειμερινές δοκιμές είδαμε την Mercedes να έχει ένα εξαιρετικό μονοθέσιο και μένει να αποδειχθεί εάν θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της ταχύτερης ομάδας. Ο Lewis Hamilton θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το κυνήγι για το 7ο Πρωτάθλημα, όπου θα τον φέρει στη κορυφή της λίστας μαζί με τον Michael Schumacher.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O καιρός αναμένεται να παίξει τον ρόλο του στο Spielberg, με την πρόβλεψη να κάνει λόγο για βροχές της τάξεως του 70% την Παρασκευή, αλλά και την ημέρα του αγώνα στο 40%, ενώ το Σάββατο προβλέπονται σύννεφα πάνω από τη πίστα.

Πρόγραμμα GP Αυστρίας

Παρασκευή Free Practice 1 12:00 – 13:30
Free Practice 2 16:00 – 17:30
Σάββατο Free Practice 3 13:00 – 14:00
Qualifying 16:00 – 17:00
Κυριακή Race 16:10

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles