spot_img

GP Αζερμπαϊτζάν: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τις κατατακτήριες

Ο Sebastian Vettel πήρε την τρίτη σερί του pole position και μετά τις κατατακτήριες ήταν άκρως ευχαριστημένος.

Ο Γερμανός έδειξε την απόλυτη ταχύτητα της Ferrari στο Q3 και με έναν φανταστικό χρόνο στο 1:41.498, αύριο θα εκκινήσει από τη 1η θέση και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μετά τις κατατακτήριες, ήταν άκρως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Το μονοθέσιο το ένιωθα πολύ καλά και ήξερα πως θα μπορούσα να κάνω έναν πολύ καλό χρόνο στο τέλος. Πιστεύω πως αύριο θα έχουμε έναν πολύ έντονο και απρόβλεπτο αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε πως πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτή τη πίστα όπως έχουμε ξαναδεί.

Ο Lewis Hamilton θα βρεθεί δίπλα του στη πρώτη σειρά αύριο και ο ίδιος φάνηκε ευχαριστημένος, όμως έδωσε τα συγχαρητήρια στον αντίπαλό του.

Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι για τη νίκη μετά τις κατατακτήριες. Θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή του Sebastian δύσκολη και να τον κάνω να ιδρώσει για τη νίκη. Όλο το τριήμερο μέχρι στιγμής ήταν ταχύτεροι και ο ίδιος έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα.

Ο Valtteri Bottas από τη μεριά του, βρέθηκε στη 3η θέση και αύριο θα κοιτάξει να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη πίστα. Πέρυσι, ήμουν στην αρχή του αγώνα έναν γύρο πίσω. Οπότε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles