spot_img

GP Γαλλίας: Κυριαρχία Miller στο Le Mans

Ο Jack Miller ήταν ο μεγάλος νικητής του GP Γαλλίας, παίρνοντας ένα τρομερό αποτέλεσμα για τη δεύτερη σερί νίκη του.

Ο αγώνας στο Le Mans το 2021 ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, με την βροχή να αλλάζει τα πάντα στους πρώτους γύρους. Όμως δεν εμπόδισε τον Miller σε καμία περίπτωση, ο οποίος μάλιστα πήρε και Long Lap ποινή δύο φορές στον αγώνα. Με τα βρόχινα ελαστικά ήταν άπιαστος και μετά την Jerez έκλεισε περισσότερα στόματα και πήρε την δεύτερη νίκη στο 2021. Στην 2η θέση τερμάτισε ο Johann Zarco, o οποίος έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα. Ο Γάλλος πήρε ένα τρομερό αποτέλεσμα και αν ήταν πιο μπροστά στην αρχή του αγώνα, θα μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη. Το βάθρο του αγώνα έκλεισε ο Fabio Quartararo. Ο αναβάτης της Yamaha ήξερε πως δεν είχε τον καλύτερο ρυθμό, όμως μεγιστοποίησε τη δυναμική του και πήρε και πάλι προβάδισμα στην βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 16 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση του αγώνα τερμάτισε ο Peco Bagnaia. O Ιταλός είχε ένα κάκιστο ξεκίνημα πέφτοντας μέχρι την 19η θέση, όμως αντέδρασε και πήρε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Στην 5η θέση ολοκλήρωσε ο εντυπωσιακός Danilo Petrucci, o οποίος πανηγύρισε το καλύτερο αποτέλεσμα της KTM στο 2021. Μάλιστα, κατάφερε να αποδώσει σε συνθήκες που ξέρει πολύ καλά.

Στην 6η θέση ολοκλήρωσε ο Alex Marquez, o οποίος ήταν η ταχύτερη Honda στον αγώνα. Μάλιστα ολοκλήρωσε μπροστά από τον teammate του, Takaaki Nakagami σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Pol Espargaro έφερε την εργοστασιακή Honda στην 8η θέση σε ένα μέτριο αποτέλεσμα για τον ίδιο. Ο Iker Lecuona έκανε μια εκπληκτική επίδοση με προσπεράσματα στον τελευταίο γύρο για την 9η θέση. Την 10άδα έκλεισε ο Maverick Vinales, o οποίος έκανε ακόμα έναν πολύ κακό αγώνα για την Yamaha.

O Valentino Rossi δεν είχε ποτέ ρυθμό και έμεινε στην 11η θέση, μπροστά από τον ετεροθαλή αδερφό του, Luca Marini. O Brad Binder έκλεισε σε μια φτωχή 13η θέση, ενώ την 15άδα έκλεισαν οι Enea Bastianini και Tito Rabat.

Από τον αγώνα εγκατέλειψε ο Marc Marquez, ο οποίος είχε δύο πτώσεις στον αγώνα, τον οποίο θα μπορούσε να κερδίσει. Οι δύο Suzuki είχαν τρομερά κακό αγώνα με τους Alex Rins και Joan Mir να έχουν αμφότεροι πτώσεις. Από τον αγώνα εγκατέλειψαν οι δύο Aprilia και ο Miguel Oliveira.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα GP Γαλλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles