spot_img

O Ecclestone εναντιώνεται στον Massa: «Το κάνει για τα λεφτά»

O Felipe Massa διεκδικεί τη δική του δικαιοσύνη για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2008, όμως έχει βρει απέναντί του τον Bernie Ecclestone.

Ο Felipe Massa δεν έμεινε στα λόγια και τους τελευταίους μήνες ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά σχετικά με την υπόθεση του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 του 2008, έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο «Crashgate». Ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone, είχε δηλώσει πως γνώριζαν μαζί με τον τότε πρόεδρο της FIA, Max Mosley, ό,τι υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος στο GP Σιγκαπούρης. Μάλιστα οι δικηγόροι του Massa έστειλαν επίσημη επιστολή προς την FIA που αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος είναι ο νόμιμος πρωταθλητής εκείνης της σεζόν.

Ο Ecclestone μίλησε στην Blick για τις πρόσφατες ενέργειες του Massa και κατέκρινε τις κινήσεις του Βραζιλιάνου πρώην οδηγού.

«Η ομάδα του Massa τα κάνει όλα για τα χρήματα αυτή τη στιγμή. Οι πιθανότητές τους να ανατρέψουν το πρωτάθλημα είναι μηδαμινές. Νομικές αγωγές κατά της FIA θα μπορούσε να ασκήσει ο Hamilton με τη Mercedes μετά το όχι και τόσο καθαρό φινάλε στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2021 στο Άμπου Ντάμπι».

Δείτε την on camera εκπομπή/podcast μας Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης; 

Να θυμίσουμε πως το σκάνδαλο «Crashgate» προήλθε έπειτα από το ηθελημένο ατύχημα του Nelson Piquet Jr. Στο Grand Prix Σιγκαπούρης του 2008. Ένα ατύχημα που άλλαξε τη ροή του αγώνα υπέρ του έτερου οδηγού της Renault, Fernando Alonso, και είχε ενορχηστρωθεί από την τότε διοίκηση της ομάδας – τον επικεφαλής Flavio Briatore και τον τεχνικό διευθυντή Pat Symonds.

Ο τελικός της Formula 1 του 2021 έχει γίνει ένα μελανό κομμάτι στην ιστορία του σπορ, λόγω του τρόπου με τον οποίο κρίθηκε το πρωτάθλημα στον τελευταίο γύρο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles