spot_img

GP ΗΠΑ, Σπριντ: Νίκη Verstappen με διαδικασίες «εξπρές»

Ο Max Verstappen ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον Αγώνα Σπριντ του GP ΗΠΑ στο Circuit of the Americas, στην πρώτη εκ των δύο μαχών του τριημέρου. 

Ο αγώνας Σπριντ του GP ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 είχε για νικητή τον Max Verstappen της Red Bull Racing, ο οποίος παρότι έχει κατακτήσει το φετινό τίτλο δεν φαίνεται διατεθειμένος να κόψει ρυθμό. Κατά τη διάρκεια των 19 γύρων, είχε εξαιρετική απόδοση και όταν έβγαλε τον Lewis Hamilton από το DRS εξαφανίστηκε στον ορίζοντα. Στην κατάταξη, ήταν 9,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τη δεύτερη θέση.

Στη 2η θέση τερμάτισε ο Lewis Hamilton με την αναβαθμισμένη Mercedes W14. Το νέο δάπεδο στο μονοθέσιο δίνει ελπίδες στον Βρετανό πως θα επιστρέψει στην κορυφή. Ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο μέρος του Αγώνα Σπριντ και κόντραρε στα ίσα τον Verstappen στους πρώτους γύρους.

Ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari πήρε την 3η θέση. Ωστόσο ο Μονεγάσκος είχε κακό ρυθμό αγώνα και αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο αυριανό Grand Prix.

Δείτε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

Αποτελέσματα GP ΗΠΑ Αγώνας Σπριντ

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles