spot_img

Ο Verstappen είναι έτοιμος να γράψει ιστορία

Ο Max Verstappen έχει «ραντεβού» με την ιστορία απόψε στο Grand Prix ΗΠΑ της Formula 1 στην πίστα του Τέξας. Θα το καταφέρει; 

Έτοιμος να πετύχει ένα ακόμα ιστορικό ορόσημο είναι ο Max Verstappen. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing ετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα στο Τέξας, στον οποίο έχει τη δυνατότητα να σημειώσει ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα του.

Εάν κερδίσει στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο οποίο εκκινεί έκτος, θα φτάσει τις 50 νίκες στη Formula 1. Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα που λίγοι το έχουν καταφέρει. Η αγωνιστική του απόδοση -όπως και της Red Bull Racing- αγγίζει την τελειότητα τα τελευταία χρόνια και αυτό μαρτυρούν και οι αριθμοί.

Από τα τελευταία 61 Grand Prix που έχουν πραγματοποιηθεί από το ξεκίνημα του 2021, ο Verstappen έχει κερδίσει συνολικά 39. Φέτος, μετρά 14 νίκες και με δεδομένο πως απομένουν πέντε GP για το τέλος της χρονιάς, μπορεί να ξεπεράσει το δικό του ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία σεζόν. Αυτό το έθεσε το 2022, όταν κέρδισε 15 φορές στο δρόμο για το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ακούστε/δείτε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ. 

Αυτή τη στιγμή ο Verstappen βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1. Ωστόσο μέχρι το τέλος της σεζόν, μπορεί να έχει σκαρφαλώσει μέχρι και στην 3η θέση. Βέβαια, μέχρι να φτάσει τον πρωτοπόρο, Lewis Hamilton, έχει ακόμη πολλά τρόπαια να προσθέσει στη συλλογή του.

Οι οδηγοί με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1

  1. Lewis Hamilton – 103
  2. Michael Schumacher – 91
  3. Sebastian Vettel – 53
  4. Alain Prost – 51
  5. Max Verstappen – 49
  6. Ayrton Senna – 41
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles