spot_img

GP Ισπανίας: Αυτό είναι το grid του αγώνα

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το grid του GP Ισπανίας, που είναι ο έβδομος σταθμός της Formula 1 στο 2023.

Μετά την ποινή έξι θέσεων που έλαβε ο Pierre Gasly της Alpine, η οποία τον έριξε από την τέταρτη θέση της σειράς εκκίνησης, στη δέκατη, πλέον έχουμε μία σπάνια διαμόρφωση. Συγκεκριμένα, στις πρώτες επτά θέσεις του grid, συναντάμε επτά οδηγούς από επτά διαφορετικές ομάδες. Με τον Max Verstappen στην 24η pole position της καριέρας του. Ταυτόχρονα είναι και η τέταρτη φετινή για τον οδηγό της Red Bull Racing.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

Δίπλα του θα εκκινήσει ο Carlos Sainz της Ferrari, στην παρθενική φετινή παρουσία του στην πρώτη σειρά του grid. Η τέταρτη σειρά της εκκίνησης είναι αμιγώς… βρετανική, με τον Lando Norris της McLaren και τον Λιούις Χάμιλτον της Mercedes-AMG.

Αίσθηση προκαλεί η έβδομη θέση του Nico Hulkenberg με τη Haas, πιο πίσω απ’ ότι συνήθως εκκινεί η Aston Martin του Φερνάντο Αλόνσο ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η προσπάθεια αναρρίχησης των τριών οδηγών που αποτέλεσαν τις αρνητικές εκπλήξεις στις κατατακτήριες της Βαρκελώνης.

Του ενδέκατου Sergio Perez της Red Bull Racing, του δωδέκατου George Russell της Mercedes και του Charles Leclerc της Scuderia Ferrari που είχε μείνει δέκατος-ένατος και τελικά η Ferrari αποφάσισε να εκκινήσει από το pit lane.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles