spot_img

Sainz: «Είχα ανάγκη τη δεύτερη θέση»

Ο Carlos Sainz έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix Ισπανίας και για πρώτη φορά φέτος θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση του grid στον αγώνα της πατρίδας του.

Ο Carlos Sainz δεν απογοήτευσε τους συμπατριώτες του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας και θα τον δούμε να εκκινεί από το front row για πρώτη φορές στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1. Η Scuderia Ferrari αυτό το αγωνιστικό τριήμερο έφερε αναβαθμίσεις στην SF-23 και ο Ισπανός στις ελεύθερες δοκιμές πειραματίστηκε με διαφορετικές ρυθμίσεις στο στήσιμο του μονοθεσίου.

Οι αλλαγές φαίνεται να απέδωσαν καρπούς και Ισπανός έμεινε πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

«Το είχα μεγάλη ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, γιατί σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και οι συνθήκες στην πίστα αρκετά περίπλοκες. Ακόμα και να περάσεις το Q1 και Q2 χωρίς προβλήματα ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να κάνεις έναν καλό γύρο με μόνο μια ρύθμιση. Ήταν από τις πιο δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές που έχω κάνει εδώ στην Βαρκελώνη από άποψη συνθηκών. Τα καταφέραμε όμως και νομίζω είμαστε στην καλύτερη θέση που θα μπορούσαμε να είμαστε για τον αυριανό αγώνα. Τώρα θα επικεντρωθούμε να κυνηγήσουμε το βάθρο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

Ο Max Verstappen ήταν για μια ακόμα φορά ασυναγώνιστος στην πίστα και ο χρόνος της pole position του σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από εκείνο του Sainz. Σύμφωνα με τον Ισπανό οδηγό της Ferrari ο ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες ομάδες του grid προβλέπεται έντονος στον αυριανό αγώνα.

«Είχα πολύ καλό ρυθμό σήμερα και ένιωθα ότι οδηγούσα πολύ καλά. Όλα κρίνονται και στο παραμικρό δέκατο που θα χάσεις ή θα κερδίσεις σε κάποιο σημείο στην πίστα. Πίεσα πάρα πολύ και τα έδωσα πραγματικά όλα. Σήμερα ήμασταν σχεδόν όλοι στο ίδιο επίπεδο και πολύ κοντά στους χρόνους. Η 2η θέση ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω σήμερα και ήταν ένας πολύ ικανοποιητικός γύρος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles