spot_img

GP Ισπανίας FP3: Sainz και Ferrari ταχύτεροι αλλά οι διαφορές είναι μικρές

O Carlos Sainz της Scuderia Ferrari ήταν ο ταχύτερος οδηγός στo FP3 του GP Ισπανίας και οι προβλέψεις για την pole position είναι τώρα απαγορευτικές.

Η μέρα των κατατακτήριων δοκιμών στο Grand Prix Ισπανίας έφτασε. Ο δέκατος αγώνας της φετινής σεζόν της Formula 1 αναμένεται συναρπαστικός κι έπειτα από την τελευταία ώρα ελεύθερων δοκιμών μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως οι προβλέψεις είναι απαγορευτικές.

Ταχύτερος οδηγός στο FP3 ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari. O Ισπανός οδηγός με τη μαλακή γόμα στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας σημείωσε το 1:13,013 και πήρε την πρώτη θέση πριν τη μάχη της pole position. Δεύτερος ήταν ο Lando Norris ο οποίος ήταν μόλις 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον άλλοτε teammate του στη McLaren και είναι φαβορί για την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Στην 3η θέση της κατάταξης ακολούθησε ο Charles Leclerc με τη δεύτερη SF-24, o οποίος ήταν 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Norris. Στο ίδιο δέκατο του δευτερολέπτου με τον Sainz ήταν και ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος ήταν 0,074s μακριά από την κορυφή. Ο George Russell της Mercedes-AMG ήταν στην 5η θέση, μόλις ένα δέκατο μακριά από τον ταχύτερο χρόνο. Αυτό μας δείχνει πως έχουμε μάχη ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες αργότερα στη μάχη της pole position.

O Lewis Hamilton αν δεν είχε χάσει σημαντικό χρόνο στον τελευταίο τομέα της πίστας θα ήταν εντός της πρώτης τριάδας και όχι στην 6η θέση στο FP3. Στην 7η θέση ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Alex Albon με Williams, Fernando Alonso με Aston Martin και Oscar Piastri με McLaren.

Η δράση συνεχίζεται στις 17:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP3 GP Ισπανίας  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles