spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP2: Το έργο του Verstappen δυσκόλεψε

Ο Max Verstappen ηταν ο ταχύτερος οδηγός και στο FP2 του GP Μ. Βρετανίας, όμως η διαφορά του από τον ανταγωνισμό μειώθηκε σημαντικά.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Μ. Βρετανίας με το FP2 να μας προφέρει αρκετό θέαμα και δράση. Όπως έγινε στο FP1, έτσι και τώρα o Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός, ωστόσο είχε έντονο ανταγωνισμό. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε με τη μαλακή γόμα το 1:28,078 και πήρε την πρώτη θέση στην 60-λεπτη διαδικασία. Δεύτερος ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari, ο οποίος ήταν μόλις 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Verstappen, δείχνοντας την ταχύτητα της SF-23. Τρίτος ήταν ο Alex Albon της Williams Racing, o οποίος εντυπωσίασε και πάλι με την ταχύτητα που έδειξε στον ένα γύρο. Ο Ταϋλανδός ήταν μόλις 0,2 δευτ. μακριά από την κορυφή.

Στην 4η θέση ήταν ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB19, ενώ πέμπτος ο επίσης εντυπωσιακός Logan Sargeant, αποδεικνύοντας τη δυναμική της FW45. Στην 6η θέση ήταν ο Lance Stroll για την Aston Martin, μπροστά από τη Haas του Nico Hulkenberg, την Alpine του Pierre Gasly και τη McLaren του Oscar Piastri. Την πρώτη 10άδα της διαδικασίας «έκλεισε» ο Fernando Alonso.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας και του φιάσκου με τις ποινές για τα όρια πίστας. 

Απογοητευτική ήταν και στη δεύτερη περίοδο δοκιμών η Mercedes-AMG. O George Russell ήταν μόλις στη 12η θέση, πίσω από την Alfa Romeo του Guanyu Zhou. Τα πράγματα στη γερμανική ομάδα είναι πολύ άσχημα στο Σίλβερστον, καθώς μετά τις δοκιμές της Παρασκευής είναι η ένατη ταχύτερη ομάδα, μπροστά μόνο από την AlphaTauri.

Στη διαδικασία δεν πήρε μέρος ο Charles Leclerc. To μονοθέσιο του Μονεγάσκου είχε πρόβλημα στα ηλεκτρικά, το οποίο εμφανίστηκε πριν την έναρξη της διαδικασίας. Μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρό που οι μηχανικοί σταμάτησαν να εργάζονται πάνω στην SF-23 του στα μισά της διαδικασίας.

Αποτελέσματα FP2 GP Μ. Βρετανίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles