spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP3: O Leclerc με τη Ferrari στην κορυφή

Ο Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Μ. Βρετανίας, την τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών με τη βροχή να αλλάζει πλήρως τα δεδομένα. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Μ. Βρετανίας, το δέκατο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1 στο 2023, με το FP3. Μετά από το τελευταίο 60-λεπτο του τριημέρου, ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari ήταν ο ταχύτερος οδηγός. Ο Μονεγάσκος με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε to 1:27,419 και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης. Δεύτερος ήταν ο Alex Albon, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά στο τιμόνι της FW45. H διαφορά του από τον οδηγό της Ferrari ήταν μόλις 0,173 δευτερόλεπτα. Στην 3η θέση στη διαδικασία ήταν ο Fernando Alonso της Aston Martin, o οποίος συνεχίζει να δυσκολεύεται να βρει το σωστό στήσιμο στην AMR23 του.

Θετική ήταν η εμφάνιση του Pierre Gasly της Alpine, o οποίος ήταν 4ος μπροστά από τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός της Mercedes-AMG βρήκε χρόνο σε σχέση με την Παρασκευή, όμως η διαφορά του από την κορυφή ήταν μισό δευτερόλεπτο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας. 

Για να βρούμε στην κατάταξη τον Max Verstappen πρέπει να πάμε στην 8η θέση. Ο Ολλανδός ήταν πίσω από τους Carlos Sainz και Logan Sargeant, με τη Red Bull Racing να μην προλαβαίνει να κάνει χρονομετρημένη προσπάθεια με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι George Russell και Yuki Tsunoda.

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της περίπου στα μισά της διαδικασίας και «έβαλε φρένο» στα σχέδια των ομάδων.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όλα δείχνουν πως θα έχουμε μάχη για την pole position υπό συνθήκες βροχής.

Αποτελέσματα FP3 GP Μ. Βρετανίας

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles