spot_img

GP Μαϊάμι: Αυτό είναι το τελικό grid του αγώνα

Δείτε παρακάτω πώς θα παραταχθούν οι οδηγοί της Formula 1 στο grid εκκίνησης του GP Μαϊάμι, τον πέμπτο σταθμό του 2023.

Από την pole position θα εκκινήσει ο Sergio Perez για δεύτερη φορά φέτος και δίπλα του θα έχει τον Fernando Alonso. Στη Σαουδική Αραβία οι δυο τους είχαν ξεκινήσει πάλι από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Ισπανό να περνάει στην κορυφή μετά την πρώτη στροφή.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι Carlos Sainz και Kevin Magnussen, με τον Δανό να πραγματοποιεί μια φανταστική επίδοση. Οι Pierre Gasly και George Russell ακολουθούν, ενώ ο Charles Leclerc βρίσκεται στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης, μαζί με τον Esteban Ocon. Το μονοθέσιο του Μονεγάσκου είχε ζημιά μετά την έξοδό του στο Q3, όμως δεν τίθεται θέμα ποινής στο grid.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #112, με την ανάλυση του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν.

Μόλις 9ος θα εκκινήσει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Max Verstappen και μένει να δούμε αν ο Ολλανδός θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα από την πέμπτη σειρά της εκκίνησης. Δίπλα του θα έχει τον Valtteri Bottas, ο οποίος πέρασε στο Q3 για πρώτη φορά φέτος.

O Lewis Hamilton είχε εφιαλτικές κατατακτήριες δοκιμές, με το μονοθέσιό του να μην του προσφέρει την πρόσφυση που θα ήθελε. Ο Βρετανός εκκινεί 13ο ενώ αρκετά πίσω είναι και οι οδηγοί της McLaren, με τη βρετανική ομάδα να υποχωρεί σε σχέση με το Μπακού όπου είχε και τα δύο μονοθέσιά της στο Q3.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles