spot_img

O Leclerc πιστεύει πως έπρεπε να είναι στην pole position

O Charles Leclerc πιστεύει πως είχε την ταχύτητα να κερδίσει στα ίσα τον Max Verstappen στη μάχη για την pole position στο Μπαχρέιν.

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 για το 2024 είναι γεγονός. Ο Max Verstappen πήρε την 33η pole position της καριέρας του κερδίζοντας την πρώτη μάχη της σεζόν.

Πίσω του ήταν ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari, ο οποίος ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από το χρόνο του Verstappen. Ο Μονεγάσκος ήταν πολύ αισιόδοξος για το ξεκίνημα της σεζόν και ξέρει πως αύριο μπορεί από την πρώτη σειρά της εκκίνησης να διεκδικήσει τη νίκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το Q3, o οδηγός της Scuderia Ferrari ανέφερε.

«Είμαι απογοητευμένος. Είχαμε καλές κατατακτήριες δοκιμές στις οποίες ένιωσα πολύ άνετα με το μονοθέσιο. Το Q3 ήταν δύσκολο γιατί χρησιμοποίησα δύο μαλακές γόμες ελαστικών στο Q1. Αυτό με περιόρισε στο Q3. Κάναμε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, είμαστε σε καλύτερη θέση απ’ ό,τι πριν ένα χρόνο. Θέλω να δω τώρα το ρυθμό αγώνα μας. Αύριο θα δούμε τι βήμα προς τα εμπρός κάναμε. Ακόμη πιστεύω πως η Red Bull είναι πολύ μπροστά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Όσο για το αν πιστεύει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το χρόνο του Verstappen, ο Μονεγάσκος δήλωσε.

«Στο Q2 είχα κάνει ίδιο χρόνο με του Φερστάπεν στο Q3. Έχασα το ρυθμό μου όταν έβαλα χρησιμοποιημένη μαλακή γόμα ελαστικών στην αρχή του Q3. Έπρεπε μετά να προσαρμοστώ στα νέα ελαστικά. Συνολικά ήταν θετικές κατατακτήριες δοκιμές».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles