spot_img

GP Πορτογαλίας: Miller ταχύτερος, στο Q1 o Πρωταθλητής

Ο Jack Miller ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ελεύθερων δοκιμών στο GP Πορτογαλίας, κάνοντας συνολικά τον ταχύτερο χρόνο.

Ο Αυστραλός έχει βρει τη φόρμα του και έγραψε στο τέλος του FP3 το 1:39.205. Ο χρόνος αυτός τον έφερε στην 1η θέση και άφησε για 0.1s πίσω του τον τοπικό ήρωα, Miguel Oliveira. H KTM είναι πολύ δυνατή και ο Πορτογάλος θέλει μια καλή εμφάνιση εντός έδρας. Ο Alex Rins με την Suzuki ολοκλήρωσε στην 3η θέση με έναν πολύ καλό χρόνο. Ο Ισπανός έμεινε από καύσιμα στο τέλος της διαδικασίας. Ζήτησε μια βόλτα για τα pits, αλλά κανένας αναβάτης δεν σταμάτησε να τον πάρει.

Ο Andrea Dovizioso επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και πήρε την 4η θέση και μετά από καιρό θα είναι και πάλι στο Q2. H διαφορά του όμως από την ταχύτερη Ducati ήταν στα 0.199s. Ο Takaaki Nakagami έφερε την Honda στη πρώτη 5άδα και δείχνει ανταγωνιστικός για τη συνέχεια. Ο Johann Zarco ήταν ταχύτερος την Παρασκευή, αλλά υποχώρησε στην 6η θέση με την GP19.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 21 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Fabio Quartararo ήταν η ταχύτερη Yamaha στην 7η θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro με την εργοστασιακή KTM. O Maverick Vinales έκανε στο τέλος τον 9ο χρόνο, ενώ είχαμε και μια μεγάλη έκπληξη. Ο Stefan Bradl με την εργοστασιακή Honda πήρε την 10η θέση, 0.364s πίσω από τον Miller. Αυτός ήταν ένας εντυπωσιακός χρόνος για τον Γερμανό που πήρε τη πρόκριση για το Q2.

O νικητής της Βαλένθια, Franco Morbidelli έμεινε στην 11η θέση και θα πρέπει να προκριθεί από το Q1 στις κατατακτήριες. Ο Aleix Espargaro είχε ένα πολύ κακό πρωινό και έμεινε εκτός 10άδας. Οι Brad Binder και Cal Crutchlow ήταν στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή, αλλά έμειναν επίσης έξω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Απογοήτευση για τον Πρωταθλητή, Joan Mir, o οποίος ήταν μόλις στην 15η θέση και δεν βελτίωσε τον χθεσινό του χρόνο. Πολύ άσχημη εμφάνιση από τον Valentino Rossi, o οποίος ήταν μόλις 20ος στη κατάταξη.

Αποτελέσματα FP3 GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles