spot_img

Seidl: «Η McLaren υστερεί έναντι των ανταγωνιστών της»

Ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, δήλωσε πως η ομάδα έχει χάσει έδαφος στη μάχη για την τρίτη θέση στους Κατασκευαστές, με την ανάκαμψη της Ferrari να περιπλέκει τα πράγματα.

Έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με πολύ καλά αποτελέσματα, η McLaren έδειχνε να έχει το πιο ολοκληρωμένο μονοθέσιο στο midfield. Ωστόσο, με το πέρασμα των αγώνων άρχισε να υστερεί σε απόδοση συγκριτικά με τη Renault και τη Racing Point.

Μετά τη δεύτερη θέση του Sergio Perez στο GP Τουρκίας, και οι τρεις αυτές ομάδες μετρούν πλέον πολλαπλές παρουσίες στο βάθρο. Η Racing Point βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τη McLaren να βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω και τη Renault άλλους 13.

Εκτός αυτού, η Ferrari είναι μόλις 6 βαθμούς πίσω από τη γαλλική ομάδα. Η Scuderia έκανε το 3-4 στο Istanbul και έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης, κάτι που σαφώς αναγνωρίζει ο Andreas Seidl. Με δεδομένη την ανεξάντλητη δυναμική που χαρακτηρίζει τις υποδομές της, η βελτίωσή της δεν εξέπληξε ιδιαίτερα τον επικεφαλής της ομάδας του Woking.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 21 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Προφανώς είναι πολύ καλό που σημειώσαμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία, διότι παραμένουμε ζωντανοί στη μάχη μας στους Κατασκευαστές. Στην παρούσα φάση όμως, σίγουρα δεν έχουμε το τρίτο ή τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο στη μάχη αυτή. Και αν συμπεριλάβουμε όσα έχουμε δει από την Ferrari, άλλο ένα καλό της αποτέλεσμα θα την προσθέσει στην εξίσωση.
Γνωρίζω τι μπορεί να κάνει μια ομάδα σαν τη Ferrari, με όλες τις υποδομές που διαθέτει. Το ότι ανακάμπτει μέσα στη σεζόν δεν αποτελεί έκπληξη. Δεν τους υποτιμήσαμε ποτέ: έχουν δύο εξαιρετικούς οδηγούς και μια σπουδαία ομάδα.
Είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθούμε σε εμάς, να πάρουμε τα μέγιστα από ό,τι έχουμε στα χέρια μας. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, πολύ πιο βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι. Ταυτόχρονα όμως, οι αντίπαλοί μας είναι εξίσου ανταγωνιστικοί, επομένως μακάρι να μείνουμε ζωντανοί σε αυτή τη μάχη μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles