spot_img

GP Τερουέλ Race: Πανάξιος νικητής ο Morbidelli

O Franco Morbidelli ήταν ο μεγάλος νικητής του GP Τερουέλ, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και μπήκε στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός έκανε μια εξαιρετική εκκίνηση και κρατήθηκε στις πρώτες θέσεις. Στον πρώτο γύρο μάλιστα, είδε τον Takaaki Nakagami να έχει πτώση και πήρε τη πρωτοπορία. Έκτοτε, δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, αντιστάθηκε στον Alex Rins και πήρε μια μεγάλη νίκη στην Aragon. O ρυθμός του ήταν φοβερός, πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και πλέον μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του, διεκδικητή του Τιτλου. Ο Ισπανός της Suzuki έμεινε στην 2η θέση, κάνοντας έναν πολύ καθαρό αγώνα. Δεν απείλησε ποτέ τον Morbido, αλλά έχοντας το μυαλό του στη βαθμολογία, πήρε τη 2η θέση και πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ο Joan Mir έκανε έναν επίσης φοβερό αγώνα για την 3η θέση. Ο Ισπανός έκανε έναν φοβερό πρώτο γύρο, κερδίζοντας πολλές θέσεις και μπόρεσε με κρίσιμα προσπεράσματα να πάρει ακόμα ένα βάθρο. Στη βαθμολογία, έχει προβάδισμα 14 βαθμών και ακόμα δεν έχει κερδίσει στο 2020.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Pol Espargaro με την KTM. O Ισπανός είχε πολύ κακή θέση εκκίνησης και ξέρει πως μπορούσε να παλέψει για το βάθρο εάν είχε ξεκινήσει πιο μπροστά. Πίσω του είδαμε ένα φοβερό photo finish. O Johann Zarco ήταν η ταχύτερη Ducati και έμεινε στο νήμα μπροστά από τον Miguel Oliveira για την 5η θέση στα τελικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πολύ κακό αγώνα για τις άλλες δύο Yamaha. O Maverick Vinales δεν είχε ποτέ καλό ρυθμό και πήρε μια φτωχή 7η θέση. Από την άλλη, ο Fabio Quartararo είχε και πάλι λάθος ελαστικά και συμβιβάστηκε με την 8η θέση. Ο Iker Lecuona έφερε ακόμα μια KTM στη 10άδα με έναν πολύ δυνατό αγώνα, την οποία έκλεισε ο Danilo Petrucci με την Ducati.

O Andrea Dovizioso πρέπει να θεωρεί την υπόθεση Τίτλος τελειωμένη. Ο Ιταλός έμεινε 13ος και ήταν πίσω από τους Cal Crutchlow και Stefan Bradl. Μόλις 15 αναβάτες εγκατέλειψαν με τις πτώσεις να είναι πολλές.

Ο αγώνας εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την Honda. O Takaaki Nakagami είχε κάνει τέλεια εκκίνηση, όμως βγήκε εκτός γραμμής στη στροφή 5 και έπεσε μόλις στον πρώτο γύρο. Η απογοήτευση συνεχίστηκε με τον Alex Marquez να έχει πολύ καλό ρυθμό. Όμως στο μέσον του αγώνα, έχασε το εμπρός ελαστικό και έπεσε στη στροφή 2. Ο Aleix Espargaro ήταν μεγάλος άτυχος, καθώς έδινε μάχη για την 8η θέση και ένα μηχανικό πρόβλημα τον έθεσε εκτός αγώνα. Στην εκκίνηση είχαμε επαφή ανάμεσα στους Jack Miller και Brad Binder, με τους δύο να έχουν πτώση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα Αγώνα GP Τερουέλ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles