spot_img

Έτοιμος o Leclerc για μεγάλο αποτέλεσμα στο Portimao

O Charles Leclerc ήταν άκρως ευχαριστημένος από τις κατατακτήριες δοκιμές στο Portimao, με την Ferrari του να αντλεί το μέγιστο από τις αναβαθμίσεις.

Ο Μονεγάσκος για ακόμα έναν αγώνα, βρέθηκε στην 4η θέση της κατάταξης. Ο χρόνος του ήταν μόλις 0.438s πίσω από την pole position του Lewis Hamilton, ενώ από τον Max Verstappen είχε διαφορά μικρότερη από 0.2s. Η εμφάνιση του αυτή του έφερε μόνο χαμόγελα, με την Scuderia να ολοκληρώνει το μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων της στο Portimao.

Διαβάστε επίσης: Ο Hamilton φοβάται τα soft ελαστικά του Verstappen

O Leclerc φέτος μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές κατατακτήριες δοκιμές. Στο GP Πορτογαλίας εξέθεσε για ακόμα μια φορά τον Sebastian Vettel, o οποίος θα ξεκινήσει μόλις 15ος. H διαφορά των δύο ήταν χαοτική, όμως η Ferrari έπρεπε να στείλει τον Γερμανό με την soft στο Q2. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να έχει και τους δύο οδηγούς της στο Q3.

Ο αγώνας είναι πολύ διαφορετικός από τις κατατακτήριες, όμως ο Leclerc τώρα, περιμένει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά την 4η θέση στο Nurburgring. Όμως δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να είμαστε τόσο κοντά στην pole. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον χρόνο μου αν αναλογιστούμε τις συνθήκες. Κατάφερα να έχω ένα πολύ καλό τελευταίο κομμάτι, παρά τον αέρα. Ξεκινάμε με τη medium γόμα που είναι η σωστή επιλογή. Το μόνο δύσκολο μέρος είναι η εκκίνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος. Δεν περιμένω όμως τα προβλήματα του Nurburgring. Ο αγώνας θα είναι πολύ καλύτερος. Πρέπει να κάνω μια καλή εκκίνηση. Αν τα καταφέρω, θα πάρω ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αναβαθμίσεις της Ferrari που ολοκλήρωσε το πακέτο που ξεκίνησε στην Ρωσία.

Φέραμε τις αναβαθμίσεις και από αυτά που βλέπουμε, έδωσαν επιπλέον απόδοση. Δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά είναι αρκετό ώστε να μαχόμαστε για τις θέσεις πίσω από τους τρεις πρώτους. Δείχνει τη δουλειά μας στην εξέλιξη και πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Ιδιαίτερα για την επόμενη σεζόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί ο Leclerc να διεκδικήσει το βάθρο στο GP Πορτογαλίας στη πίστα του Poritmao;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Άιφελ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles