spot_img

Hamilton: «Θα μου πάρει καιρό να χωνέψω το ρεκόρ»

O Lewis Hamilton δεν είχε λόγια να περιγράψει το επίτευγμα του μετά το GP Πορτογαλίας, όπου έσπασε το ρεκόρ νικών στην F1.

O Βρετανός έκανε έναν τρομερό αγώνα στο Portimao, κερδίζοντας για ακόμα μια φορά στο 2020. Η απόδοση του ήταν άψογη αφήνοντας πολύ πίσω τον teammate του. Τον Valtteri Bottas τον κέρδισε κατά κράτος, καθώς τον έφτασε, τον πέρασε και τον άφησε σχεδόν μισό λεπτό πίσω.

Διαβάστε επίσης: MotoGP Aragon, Πανάξιος νικητής ο Morbidelli

Μετά το τέλος του αγώνα ήταν εκστασιασμένος με την 92η νίκη που τον έφερε στη κορυφή της λίστας της F1. Στην Πορτογαλία πήρε την 8η νίκη στο 2020 και ήταν μόνο χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή.

Πνευματικά, είμαι ακόμα σε ρυθμό αγώνα. Μέχρι το τέλος του αγώνα πίεζα πολύ. Θα μου πάρει πολύ καιρό να χωνέψω ό,τι έγινε. Δεν μπορώ να βρω ακόμα λόγια. Μόνο στα όνειρα μου ήμουν εδώ που είμαι τώρα. Δεν είχα τη μαγική σφαίρα όταν ήρθα στην ομάδα και να είμαι με τους ανθρώπους που είμαι τώρα, αλλά είμαι εδώ. Προσπαθώ να αντλήσω το μέγιστο κάθε μέρα. Όλα όσα κάνουμε μαζί, ρολάρουμε σε μια κατεύθυνση και αυτός είναι ο λόγος των επιτυχιών. Είναι μια ευλογημένη ημέρα. Έχω μαζί μου τον πατέρα μου, την θετή μητέρα μου και τον σκύλο μου.

Απομένουν μόλις πέντε αγώνες για το τέλος του Πρωταθλήματος. Με δεδομένο πως θα ανανεώσει και για το 2021, ο Hamilton μπορεί να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό pole position και νίκες στη καριέρα του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επίσης, συνεχίζει το ρεκόρ να έχει τουλάχιστον μία νίκη σε όλες τις πίστες τις οποίες αγωνίστηκε στην F1. Εάν ο Lewis Hamilton κερδίσει και στην Imola την επόμενη εβδομάδα, θα το διευρύνει.

Μπορείτε να ακούσετε όλες τις εκπομπές μας για την Formula 1 εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles