spot_img

H αποχώρηση του Binotto θα κοστίσει 3 χρόνια στη Ferrari

Ο πρώην οδηγός της F1, Christian Danner, πιστεύει πως η αποχώρηση του Mattia Binotto από τη θέση του επικεφαλής της Scuderia Ferrari θα αποδειχθεί λανθασμένη.

Το 2023 η Scuderia Ferrari θα αγωνιστεί στη Formula 1 υπό την καθοδήγηση ενός νέου διευθυντή. Ο Fred Vasseur θα αντικαταστήσει τον Mattia Binotto, ο οποίος είχε το ρόλο αυτό στην ιταλική ομάδα τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Τα απογοητευτικά αποτελέσματα, η απώλεια του τίτλου και η έλλειψη εμπιστοσύνης από τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkkan, οδήγησαν τον Μπινότο στην παραίτηση.

Η αποχώρηση του 53χρονου Ιταλού θα αλλάξει τις ισορροπίες στο εσωτερικό της αγωνιστικής ομάδας. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που αμφιβάλλουν με τα οφέλη αυτής της επιλογής και πιστεύουν πως η κίνηση θα αποδειχθεί λανθασμένη.

Ανάμεσά τους είναι και ο πρώην οδηγός της Formula 1, Christian Danner, που μίλησε στο AvD Motor and Sport.

«Υπάρχει μία μαγική λέξη στη Formula 1 που αφορά το μυστικό της επιτυχίας κι αυτή είναι η σταθερότητα. Ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν κατ’ ευχήν, είναι καλύτερο να αναλύεις τα προβλήματα, μπορεί να χρειάζεται να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις μέσα σε ένα σταθερό ευρύτερο πλαίσιο. Φοβάμαι πως η αποχώρηση του Mattia Binotto από τη Ferrari, θα αφήσει την ομάδα τρία χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Η Scuderia Ferrari κατέκτησε μόλις τέσσερις νίκες το 2022, με τις δύο να έρχονται στους τρεις πρώτους αγώνες! Η έλλειψη αξιοπιστίας και η αδυναμία στην εξέλιξη της F1-75, επέτρεψαν στον Max Verstappen και τη Red Bull Racing να κατακτήσουν με άνεση τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα.

Η Ferrari, βλέποντας το πρωτάθλημα του 2022 να χάνεται, έστρεψε από νωρίς τις προσπάθειες και τους πόρους της στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles