spot_img

H μάχη των Ferrari που λίγο έλειψε να γίνει «ταινία τρόμου» (vid)

H μάχη των οδηγών της Ferrari στη Μόντσα στους τελευταίους γύρους του αγώνα έκανε σίγουρα τους τιφόζι να τρομάξουν από την αγωνία τους.

Στο τέλος του Grand Prix Ιταλίας γίναμε μάρτυρες μιας άκρως συναρπαστικής μάχης ανάμεσα στους Carlos Sainz και Charles Leclerc για την 3η θέση. Ο Ισπανός οδηγός είχε φθείρει τα ελαστικά του στην προσπάθεια να αμυνθεί του Sergio Perez και είχε αγωνιστικό μειονέκτημα. Έτσι ο Μονεγάσκος έκανε τα πάντα για να προσπεράσει τον teammate του και να βρεθεί στο βάθρο.

Η Ferrari είχε την ευκαιρία αλλά δεν έδωσε team orders στους οδηγούς της και τους άφησε να μάχονται σκληρά, με τον έναν να αμύνεται και τον άλλο να επιτίθεται. Μάλιστα αρκετές φορές έφτασαν κοντά στην επαφή, με τους καρδιακούς παλμούς των τιφόζι στις εξέδρες να χτυπούν… κόκκινο.

Ακούστε το νέο μας podcast για τον κόσμο της Formula 1. 

Η πιο τρομακτική στιγμή ήταν στον τελευταίο γύρο του αγώνα. Ο Leclerc είχε καλή έξοδο από τη στροφή Alboreto και βρέθηκε σε απόσταση «βολής» από τον Sainz. Ο Ισπανός πήρε την εσωτερική για τη στροφή 1 και ο Μονεγάσκος μπλόκαρε τους τροχούς του κατά το φρενάρισμα. Έντρομοι όλοι στην πίστα πίστεψαν στο χειρότερο δυνατό σενάριο, ωστόσο ο Leclerc κατάφερε να αποφύγει τον teammate του, ο οποίος κατέκτησε εν τέλει την 3η θέση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντυπωσιακής μονομαχίας ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Ferrari στο Grand Prix Ιταλίας στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles