spot_img

Ο Hamilton ζήτησε συγγνώμη από τον Πιάστρι (vid)

O Lewis Hamilton εσπευσμένα πήγε να απολογηθεί στον Oscar Piastri για την επαφή που είχαν στο Grand Prix Ιταλίας. 

Κανένας οδηγός της Mercedes-AMG δεν γλίτωσε από τα… σαγόνια των αγωνοδικών κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ιταλίας. Τόσο ο George Russell όσο και ο Lewis Hamilton δέχθηκαν ποινές 5 δευτερολέπτων, χωρίς ωστόσο αυτές να επηρεάσουν αρνητικά το τελικό τους πλασάρισμα.

Ο νεαρός Βρετανός τιμωρήθηκε για αντικανονική προσπέραση στον Esteban Ocon της Alpine, ενώ ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής για την επαφή που προκάλεσε με τον Oscar Piastri της McLaren. O Hamilton έκανε απόπειρα προσπεράσματος στον Αυστραλό στο σικέιν Ρότζια, έκλεισε όμως παραπάνω απ’ όσο έπρεπε τη γραμμή του. Ο οδηγός της Mercedes γλίτωσε τα χειρότερα όμως αυτός της McLaren είχε σπασμένη εμπρός αεροτομή και μπήκε για αλλαγή στο τέλος του γύρου.

Μην χάσετε την Τρίτη 5/9 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream #123 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. Βρείτε το link με ένα click εδώ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Hamilton πάρκαρε την W14 του στο parc-ferme και έσπευσε αμέσως προς τον Piastri για να απολογηθεί δείχνοντας έτσι το ήθος του για ακόμα μία φορά. Αναγνώρισε το λάθος του και το παραδέχθηκε και σε δηλώσεις του λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Piastri μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ρωτήθηκε για την επαφή του με τον 38χρονο και ανέφερε.

«Μου ζήτησε συγγνώμη και οι αγωνοδίκες έδωσαν ποινή για το συμβάν. Δεν μπορώ να ζητήσω ή να πω κάτι παραπάνω από αυτό».

Ο Hamilton τερμάτισε τον αγώνα στην 6η θέση, δίνοντας πολλές μάχες στους τελευταίους γύρους ενώ ο Piastriολοκλήρωσε τον αγώνα 12ος, κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Ακούστε το podcast Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles