spot_img

H Mercedes δεν θα αδικήσει τον Hamilton σε σχέση με τον Russell

H Mercedes-AMG δεν θα μπει στη διαδικασία να ευνοήσει τον George Russell και να αδικήσει τον Lewis Hamilton παρά το γεγονός πως θα πάει στη Scuderia Ferrari.

Η είδηση πως ο Lewis Hamilton θα μεταβεί στη Scuderia Ferrari από το 2025 προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, όχι μόνο στους φίλους της Formula 1 αλλά και σε κόσμο που δεν ασχολείται με το σπορ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μετακίνηση οδηγού στην ιστορία του σπορ και μένει να δούμε αν η συνεργασία τους θα αποδειχθεί επιτυχημένη.

Σοκ, ωστόσο, προκλήθηκε και στις τάξεις της Mercedes, η οποία βλέπει τον αστέρα της να αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε στο Μπράκλεϊ το 2013 και κατάφερε να κατακτήσει έξι παγκόσμιους τίτλους και έχασε έναν στον τελευταίο μόλις γύρο (το 2021).

Παρά το γεγονός πως ο Hamilton θα αποχωρήσει από το γερμανικό «στρατόπεδο», η Mercedes δεν πρόκειται τον περιορίσει σε ρόλο δεύτερου οδηγού όπως ανέφερε ο επικεφαλής της, Toto Wolff.

«Πιστεύω πως ως επικεφαλής ομάδας και όλο το προσωπικό στη Mercedes ήμασταν ανέκαθεν ξεκάθαροι και δίκαιοι προς τους οδηγούς μας. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σχετικά το 2024. Το χρωστάμε στις αρχές μας, στην αγωνιστική μας προσωπικότητα και στο πώς προσεγγίζουμε τους αγώνες. Θα το σεβαστούμε αυτό. Είμαι σίγουρος πως αυτό το σέβονται και οι οδηγοί».

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Mercedes θα εξελίξει το μονοθέσιό της τόσο για το 2024 όσο και για το 2025. Παρά το γεγονός πως ο Hamilton μπορεί να αποκτήσει τεχνικές γνώσεις για τη Mercedes της επόμενης χρονιάς, ο Wolff δεν πιστεύει πως ο Βρετανός θα μοιραστεί εμπιστευτικές πληροφορίες με τη Ferrari.

«Σίγουρα τους επόμενους μήνες πρέπει να μιλήσουμε για το θέμα. Για το 2025 θα δούμε αργότερα στη σεζόν τι θα συμβεί όσον αφορά τις πληροφορίες για την εξέλιξη, όμως δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αξιοπρέπεια του Lewis. Με ενδιαφέρει να έχουν οι οδηγοί μας μια επιτυχημένη σεζόν και θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles