spot_img

Ο Leclerc ήξερε τα πάντα για τον ερχομό του Hamilton στη Ferrari

Ο Charles Leclerc ήταν από τα ελάχιστα άτομα που ήξεραν πως η Scuderia Ferrari ήθελε και υπέγραψε τον Lewis Hamilton για το 2025. 

Η «βόμβα μεγατόνων» εξερράγη στη Formula 1 πριν καλά-καλά ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική σεζόν. Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Lewi Hamilton για να γίνει οδηγός της από τη σεζόν του 2025 και έστρεψε τα μάτια όλου του πλανήτη πάνω της.

Ο Βρετανός θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αφήσει τη Mercedes-AMG, με την οποία κατέκτησε 6 παγκόσμιους τίτλους και θα βάλει τέλος στην πιο επιτυχημένη συνεργασία στη σύγχρονη ιστορία του σπορ. Αυτό προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, καθώς θα δουν το μεγάλο τους αστέρα να αποχωρεί.

Στη Ferrari o Hamilton θα βρει τον Charles Leclerc. Ο Μονεγάσκος είναι ο μεγάλος αστέρας των «κόκκινων» και πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του για πολλά χρόνια ακόμη. Όντας για πολλά χρόνια μέλος της Scuderia, o 26χρονος πληροφορήθηκε για τη μετεγγραφή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πότε όμως έγινε αυτό; Σύμφωνα με το formu1a.uno, η Ferrari ενημέρωσε τον Leclerc για την άφιξη του Hamilton προτού ο Μονεγάσκος υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο νεαρός οδηγός χάρηκε πολύ στο άκουσμα των νέων και βλέπει ως μια μεγάλη πρόκληση τη συνύπαρξή του με έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Δίπλα του όχι μόνο θα έχει έναν ταχύτατο teammate, αλλά μπορεί να μάθει και πολλά τα οποία απαιτούνται από έναν πολυπρωταθλητή.

Επιπλέον, αναφέρεται πως και ο Carlos Sainz γνώριζε πως θα αντικατασταθεί από τον οδηγό της Mercedes-AMG εδώ και δύο εβδομάδες.

Αυτό μαρτυρά πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Hamilton και Ferrari είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles