spot_img

H Mercedes φέρνει άρων-άρων αναβαθμίσεις για να σταματήσει τη Ferrari

Την τελευταία της επίθεση στο 2023 ετοιμάζει η Mercedes-AMG, καθώς πλέον νιώθει την πίεση της Scuderia Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1, έχει φουντώσει η μάχη για τη δεύτερη θέση σε ομαδικό επίπεδο, καθώς η ανανεωμένη Scuderia Ferrari έχει κάνει άλματα στην απόδοση της SF-23. Δεν είναι μόνο οι αναβαθμίσεις που έδωσαν τη δυνατότητα στον Carlos Sainz να κερδίσει στη Σιγκαπούρη, αλλά και η συνολική κατανόηση των δυνατοτήτων της.

Αυτό την έχει φέρει πολύ κοντά στη Mercedes-AMG στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η γερμανική ομάδα είχε το πάνω χέρι από την αρχή της σεζόν, όμως τώρα η δεύτερη θέση της απειλείται. Για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

H επικεφαλής στρατηγικής της Mercedes, Rosie Wait, ανακοίνωσε πως η εξέλιξη της W14 θα συνεχιστεί έως το τέλος της σεζόν.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χειμώνα ώστε να κάνουμε δομικές αλλαγές στην W15, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το φετινό μονοθέσιο για να το κάνουμε καλύτερο. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερο το τι ακριβώς χρειάζεται το μονοθέσιο του 2024. Αυτό κάνουμε μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουμε έχουν ως σκοπό τα δύο παραπάνω. Θα κάνουν ταχύτερο το μονοθέσιο και θα βοηθήσουν πολύ στην επόμενη σεζόν. Οι δοκιμές που κάνουμε φέτος θα μας βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης σεζόν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

Σύμφωνα με την Wait, η βελτίωση της W14 θα είναι πολύ σημαντική και στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τη Scuderia Ferrari.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε σε μάχη για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με τη Ferrari. Η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται και θα τις τοποθετήσουμε στο μονοθέσιό μας.

Η διαφορά μεταξύ των Mercedes και Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι μόλις 20 βαθμοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles