spot_img

Η Mercedes προβλέπει δύσκολη μάχη στο Μονακό

Ο Toto Wolff αποκάλυψε πως το έργο της Mercedes θα είναι δύσκολο στο GP Μονακό, ενώ θεωρεί την Red Bull ως φαβορί για τη νίκη.

Το γερμανικό εργοστάσιο κατάφερε σχετικά γρήγορα να ανακάμψει από το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν. Η στενή συνεργασία του με τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Lewis Hamilton, εντός και εκτός πίστας έχει βοηθήσει στην σταδιακή βελτίωση στην απόδοση της W12.

Διαβάστε επίσης: Η νίκη είναι η μόνη επιλογή για την Red Bull

Ο πέμπτος γύρος του Πρωταθλήματος θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την ομάδα, καθώς η πίστα του Μονακό θα δοκιμάσει πολλές από τις αδυναμίες στο στήσιμο του μονοθεσίου.

Δεν υπάρχει άλλος αγώνας όπως το Μονακό και έλειψε πολύ το 2020. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη δράση στους δρόμους του Πριγκιπάτου. Είναι ένα μοναδικό και έντονο αγωνιστικό τετραήμερο για οδηγούς και ομάδες, όπου δεν χωράνε λάθη. Βάζει φωτιά στα μπατζάκια σου και λατρεύουμε αυτή τη πρόκληση. Το Μονακό είναι ένα σιρκουί που απαιτεί υψηλή κάθετη δύναμη. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό σημείο της Red Bull. Ήταν πολύ δυνατοί στο τελευταίο κομμάτι στην Ισπανία και συχνά αυτό αποτελεί μια ένδειξη καλής απόδοσης στο Μονακό. Πηγαίνουμε λοιπόν στον επόμενο αγώνα γνωρίζοντας πως είναι το φαβορί, όμως γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δυνατό ανταγωνισμό και από άλλες ομάδες. Αλλά, όπως γίνεται σε όλη τη σεζόν, μας αρέσει το κυνήγι.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Μονακό.

Ο Βρετανός από την αρχή της σεζόν αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες με την αστάθεια της W12, λόγω τον αεροδυναμικών αλλαγών που επέφεραν οι νέοι Τεχνικοί Κανονισμοί. Στις κατατακτήριες του GP Πορτογαλίας πήρε το ρίσκο και πραγματοποίησε αλλαγές στις ρυθμίσεις, κατακτώντας την pole και την νίκη στον αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει να προσαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο στον ρυθμό και τις απαιτήσεις του Μονακό; Θα είναι σε θέση να πάρει το ίδιο ρίσκο και να φέρει για μια ακόμα φορά το μονοθέσιο στα μέτρα του υπό την πίεση των «Ταύρων»;

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles