spot_img

Η νίκη είναι η μόνη επιλογή για την Red Bull

Ο Christian Horner υπογράμμισε πως η Red Bull δεν έχει άλλη επιλογή στο GP Μονακό, πέραν από το φέρει νίκη εναντίον της Mercedes.

Η εξέλιξη του Πρωταθλήματος δεν δείχνει να εξελίσσεται και τόσο ευνοϊκά για την αυστριακή ομάδα. Στους πρώτους αγώνες της σεζόν η RB16B έμοιαζε να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, και ίσως να ξεπερνά σε ορισμένα κομμάτια, με την δυναμική της Mercedes. Οι Πρωταθλητές έχουν καταφέρει να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πακέτο χτίζοντας σταδιακά την διαφορά τους στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 19 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, σε δηλώσεις τόνισε πόσο σημαντική είναι η νίκη στον επόμενο αγώνα.

Ευελπιστώ πως στο Μονακό θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ορισμένες φορές το τρίτο κομμάτι στην Ισπανία δίνει μια καλή οπτική του πόσο καλό θα είναι μονοθέσιο στο Μονακό. Σε κάθε αγώνα εκτός από το Μπαχρέιν, η διαφορά μας από την pole position είναι μικρότερη του ενός δεκάτου. Είναι για την ώρα τρομερά κοντά. Στο Μόντε-Κάρλο πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα κερδίσουμε την Mercedes, αλλά ξέρουμε πως θα είναι τρομερά δύσκολο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Μονακό.

Η καλοστημένη στρατηγική της Mercedes στο GP Πορτογαλίας αποτέλεσε μια απόδειξη πως ο ρυθμός αγώνας της Red Bull δεν είναι επαρκής. Η πίστα του Μονακό ενδέχεται να ευνοήσει ως ένα βαθμό το μονοθέσιο, το οποίο θα πρέπει να προσαρμόσουν κατάλληλα στις απαιτήσεις της.

Πιστεύω πως το μονοθέσιο της Mercedes, όπως έχουμε δει από το Μπαχρέιν, έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα σε όλα τα Grand Prix μέχρι στιγμής. Επιπλέον η φθορά ελαστικών τους είναι καλύτερη από τη δική μας. Ξέραμε πως οι δύο τελευταίοι αγώνες σε Πορτογαλία και Ισπανία θα τους ευνοήσουν. Είμαστε όμως πάρα πολύ κοντά και αν βρούμε λίγο ακόμα ρυθμό αγώνα τότε η διαφορά θα είναι πολύ, πολύ μικρή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η θρυλική πίστα του Μονακό επιστρέφει και όπως όλα δείχνουν θα μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles