spot_img

Hamilton: «Ο Verstappen νιώθει ότι έχει πολλά να αποδείξει»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις με τον Max Verstappen, καθώς εστιάζει στη μάχη του τίτλου σε βάθος χρόνου και όχι σε έναν αγώνα.

Οι δυο τους έχουν μονομαχήσει ρόδα με ρόδα και στους τέσσερις πρώτους αγώνες έως τώρα. Σύμφωνα με τον CEO της McLaren, Zak Brown, δεν αργήσει η στιγμή που θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Hamilton ωστόσο έχει διαφορετική άποψη:

Μέχρι τώρα τα έχω πάει καλά στο να αποφύγω τέτοια συμβάντα. Έχουμε 19 αγώνες ακόμα, μπορεί να συμβεί μια σύγκρουση, αλλά ελπίζω πως όχι. Το καλό είναι βέβαια ότι υπάρχει αρκετός σεβασμός ανάμεσά μας. Πιστεύω πως πιθανά νιώθει ότι ίσως πρέπει να αποδείξει πράγματα ακόμα. Εγώ από την άλλη δεν έχω την ίδια ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 19 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Βρετανός, που έφτασε τις 100 pole positions στο Ισπανικό GP, τονίζει ότι το ρεκόρ αυτό μαρτυρά την προσέγγιση που έχει στους αγώνες:

Πάντα κοιτάω μακροπρόθεσμα, έχω την νοοτροπία ότι όλο αυτό είναι μαραθώνιος και όχι sprint. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έχω τα στατιστικά που έχω. Θα συνεχίσω λοιπόν με τον ίδιο τρόπο και θα φροντίσω να αποφύγουμε την σύγκρουση.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Μονακό.

Όσον αφορά το επερχόμενο GP του Μονακό, ο Lewis Hamilton αναμένει σκληρό ανταγωνισμό από την Red Bull:

Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η Red Bull ήταν πάρα πολύ κοντά το 2019. Το αυτοκίνητο είναι διαφορετικό, όπως και τα ελαστικά. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε αυτή τη φορά. Είναι μια πίστα στην οποία είναι πάντα καλοί και αν αναλογιστούμε την φετινή μας διαφορά, θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Θα κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μένει λοιπόν να δούμε ποια έκβαση θα έχει η πέμπτη κατά σειρά μονομαχία των δύο ομάδων και των Lewis Hamilton και Max Verstappen, στους δρόμους του Πριγκιπάτου.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles