spot_img

H Mercedes W14 «πήρε ζωή» (vid)

Η Mercedes-AMG δημοσίευσε βίντεο από το πρώτο «fire-up» της W14, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στη Formula 1 το 2023. 

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2022, μία χρονιά-πρόκληση με πληθώρα δυσκολιών για τη Mercedes-AMG Petronas στη Formula 1, ήρθε η… αυγή της νέας εποχής. Το πρώτο άκουσμα του «τραγουδιού» του μονοθεσίου της γερμανικής ομάδας για τo 2023.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στις δημοσιεύσεις της Mercedes στα social media πως θα έχει κωδικό όνομα W14 – η οκτώ φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της F1 συνεχίζει το γνωστό μοτίβο ονοματοδοσίας. Οδηγοί της θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Lewis Hamilton και George Russell, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο τον τίτλο.

Ακούστε  την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Στα 54 δευτερόλεπτα βλέπουμε κάποια ήσσονος σημασίας σημεία του νέου ασημί βέλους, αφού η αποκάλυψή του θα έρθει στα μέσα Φεβρουαρίου, όπως θα συμβεί με τις περισσότερες ομάδες.

Η ουσία στο video δεν είναι η εικόνα αλλά ο ήχος και το κελάηδισμα του Mercedes-AMG F1 M14 κινητήρα. Ακούστε την W14 στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles