spot_img

Η νέα AlphaTauri ετοιμάζει ξεχωριστή παρουσίαση το 2023

Η Scuderia AlphaTauri αποκάλυψη την ημερομηνία παρουσίασης της AT04 του 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Η Scuderia AlphaTauri είναι η τρίτη από τις δέκα που «έκλεισε» ημερομηνία στο καλεντάρι μας, μετά τις Aston Martin F1 (13 Φεβρουαρίου) και Scuderia Ferrari (14 Φεβρουαρίου). Η AT04 (αυτό είναι το κωδικό της όνομα με το μοτίβο ονοματοδοσίας να συνεχίζει ως είχε) θα συστηθεί στον κόσμο το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως η δεύτερη ομάδα της Red Bull δεν θα κάνει τα αποκαλυπτήρια στην έδρα της, τη Faenza, ούτε σε κάποια πίστα της Ιταλίας. Ούτε καν την έδρα της μαμάς εταιρείας, στην Αυστρία. Αντίθετα, το ραντεβού είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Η επίσημη παρουσίαση της AT04 θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Πράγμα που πιστοποιεί για πολλοστή φορά το πόσο έχει αυξηθεί η δημοτικότητα της Formula 1 στις ΗΠΑ. Και καθώς η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί μέσο προβολής του fashion brand της Red Bull, της AlphaTauri, προφανώς έπαιξε και αυτό ρόλο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1.

Εκεί θα δούμε με τα γαλανόλευκα τον νέο οδηγό της ομάδας, Nyck de Vries, που αντικατέστησε τον Pierre Gasly στο ρόλο του teammate του Γιούκι Τσουνόντα.

Η νέα σεζόν αρχίζει στις 5 Μαρτίου και η Scuderia AlphaTauri ευελπιστεί σε βελτίωση έναντι του 2022, όπου υποχώρησε τρεις θέσεις στην κατάταξη των κατασκευαστών, πέφτοντας στην ένατη και προτελευταία θέση.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles