spot_img

Hamilton: Αδύνατο να συγκρίνουμε οδηγούς από διαφορετικές εποχές

Ο Lewis Hamilton εξέφρασε τη γνώμη του για το μείζον ζήτημα του «κορυφαίου οδηγού στην ιστορία της F1», έχοντας φτάσει τις 91 νίκες.

Ο Βρετανός ισοφάρισε τον Michael Schumacher στη κορυφή της λίστα νικών στο GP Άιφελ. Τώρα, έχει την πρώτη του ευκαιρία στο GP Πορτογαλίας να τον ξεπεράσει και να ανέβει στην κορυφή μόνος του. Στο τέλος της σεζόν, όλα δείχνουν πως θα φτάσει τα 7 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει τα φόντα να κατακτήσει ακόμα περισσότερα.

Ο Hamilton μπορεί να αφήσει ιστορία στην F1 ως ο οδηγός που θα έχει τριψήφιο αριθμό pole position και νικών στη καριέρα του. Τα τωρινά ρεκόρ κανείς δεν πίστευε πως θα σπάσουν, όμως η ιστορία ξαναγράφεται τώρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Alex Fontana επιστρέφει στις 24H του Spa

Αρκετοί έχουν εκφράσει τη γνώμη τους σχετικά με ποιον θεωρούν τον καλύτερο όλων των εποχών. Οι οδηγοί και ειδικοί έχουν τις δικές τους απόψεις, οι οποίες διαφέρουν, βγάζοντας αρκετούς στη κορυφή της λίστας.

Στα πλαίσια του GP Πορτογαλίας, ο 35χρονος μίλησε για το όλο θέμα γύρω από τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία. Ο ίδιος εκφράζει την άποψη πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, ενώ εξηγεί τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνον.

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το ποιος είναι ο κορυφαίος σε όλα τα σπορ, για το παρελθόν και το παρόν. Πιστεύω πως είναι αδύνατη η σύγκριση. Είμαστε σε πολύ διαφορετικές εποχές και έχουμε αλλάξει πολύ. Αν βάλουμε όλους τους κορυφαίους οδηγούς που έχουν πετύχει τα περισσότερα στο σπορ στο ίδιο μονοθέσιο δεν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο; Όμως η όλη κουβέντα για το ποιος είναι ποιος δεν είναι σημαντικό για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι το ταξίδι στο σήμερα και όσο είμαι εδώ. Είμαι περήφανος για τα όσα έχω καταφέρει, το πώς έφτασα ως εδώ. Σίγουρα έκανα πολλά λάθη, αλλά έτσι είναι η ζωή, όλοι κάνουμε. Σίγουρα θα σε θυμούνται για τις περισσότερες νίκες στην F1 και είναι κάτι το ιδιαίτερο να έχεις καταφέρει. Όμως όπως είπα, είναι το ταξίδι, είναι το τι κατάφερες στη διαδρομή αυτή, τα εμπόδια που αντιμετώπισες. Όλοι έχουν ένα διαφορετικό ταξίδι και διαφορετικό τρόπο να κάνουν πράγματα. Αλλά τα αποτελέσματα και το ταξίδι που είχα  με τους οπαδούς μου, ελπίζω να είναι αρκετό για να με θυμούνται. Πιστεύω πως όλοι θα ήθελαν να τους θυμούνται ως ένας καλός άνθρωπος. Κάποιος που νοιαζόταν για τον κόσμο και ό,τι έκαναν ήταν με τις καλύτερες προθέσεις.

Είναι για εσάς ο Hamilton ο κορυφαίος στην ιστορία; Πείτε μας στα σχόλια γιατί συμφωνείτε ή διαφωνείτε.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνουν από την Haas Magnussen και Grosjean

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream” με την ανασκόπηση του GP Άιφελ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles