spot_img

Hamilton: «Δεν ευχαριστήθηκα καθόλου τις κατατακτήριες»

Ο Lewis Hamilton χαρακτήρισε τις κατατακτήριες δοκιμές του GP Τουρκίας ως “τις λιγότερο ευχάριστες” της καριέρας του, αλλά χαίρεται με την τελική του επίδοση.

Η έντονη βροχόπτωση και τα χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης δυσκόλεψαν πολύ του οδηγούς στις κατατακτήριες δοκιμές. Εκτός αυτού, το Q1 χρειάστηκε μία ώρα για να ολοκληρωθεί εξαιτίας της κόκκινη σημαίας που βγήκε στο μέσον του.

Ο Lance Stroll σόκαρε τους πάντες και πήρε την pole position για την Racing Point, με δεύτερο τον Max Verstappen. Ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε τη διαδικασία μόλις στην 6η θέση, στην χειρότερη φετινή του επίδοση όσον αφορά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Διαβάστε επίσης: GP Τουρκίας QP: Απίστευτος Stroll, έκλεψε τη παράσταση

Ο Βρετανός έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τον φετινό τίτλο αυτήν τη Κυριακή. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται ο Valtteri Bottas –ο οποίος κατετάγη 9ος– να μην πάρει 8 βαθμούς περισσότερους από τον teammate του. Ωστόσο, ο Hamilton εξέφρασε αβεβαιότητα για τον αγώνα, καθώς οι δυσκολίες με τα ελαστικά τον απέτρεψαν να βελτιώσει το set-up του μονοθεσίου του.

Ήταν σίγουρα η λιγότερο ευχάριστη περίοδος κατατακτηρίων δοκιμών της καριέρας μου. Η χάραξη της πίστας είναι καταπληκτική, αλλά η πρόσφυση είναι πολύ φτωχή και δεν μπορούμε να πάμε όσο γρήγορα θα θέλαμε. Αλλά όπως και να έχει ήταν μια πρόκληση, και οι προκλήσεις μάς αρέσουν. Τα επίπεδα πρόσφυσης είναι ό,τι χειρότερο βίωσα ποτέ μου. Σήμερα η βρεγμένη πίστα έκανε τα πράγματα χειρότερα, αλλά χαίρομαι με τη δουλειά που έκανα.
Δεν έχω ιδέα τι μονοθέσιο θα έχω στα χέρια μου αύριο. Κάναμε κάποιες αλλαγές για σήμερα, αλλά τελικά έβρεξε. Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα πορευτούμε σε στεγνή πίστα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε τι να περιμένουμε σε περίπτωση βροχής. Έτσι κι αλλιώς όλοι τις ίδιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε.
Θέλω να συγχαρώ τον Lance για την pole position, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Ανυπομονούμε να παλέψουμε μαζί τους στην πίστα αύριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles