spot_img

Hamilton: «Δεν το περίμενα να φτάσω τον Michael»

Ο Lewis Hamilton ήταν συγκινημένος μετά το GP Άιφελ, όπου ισοφάρισε σε νίκες τον Michael Schumacher και δέχθηκε δώρο κράνος από τον γιο του.

Ο Βρετανός πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στο 2020 κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα στο Nurburgring. Αυξάνοντας το προβάδισμα του στο Πρωτάθλημα στους 69 βαθμούς, πλέον είναι ένα βήμα πριν τον 7ο Τίτλο.

Διαβάστε επίσης: GP Άιφελ Race: O Hamilton ισοφάρισε τον Schumacher

Όμως ο Mick Schumacher του έδωσε για δώρο το κράνος του πατέρα του από την εποχή του στην Mercedes. Ο Hamilton φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και τα λόγια του μετά τον αγώνα το αποδεικνύουν.

Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Όταν μεγαλώνεις βλέποντας κάποιον τον κάνεις είδωλο για το τι οδηγός είναι. Επίσης το τι καταφέρνει κάθε χρόνο στη πίστα μαζί με την ομάδα του. Θυμάμαι να επιλέγω τον Michael στο Grand Prix 2 μικρός. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τον Michael σε ρεκόρ. Είναι μεγάλη μου τιμή και θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω. Ειλικρινά επέστρεψα στο pit-lane και το συνειδητοποίησα εκεί. Δεν το είχα καταλάβει όταν πέρασα τη γραμμή. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό δίχως την εκπληκτική αυτή ομάδα πίσω μου. Τα έχουν δώσει όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Michael. Αξίζει το σεβασμό όλων.

Διαβάστε επίσης: O Hamilton τιμήθηκε με το κράνος του Schumacher

Ο Hamilton στο GP Πορτογαλίας μπορεί να τον ξεπεράσει, σκοράροντας την 92η του νίκη. Στο τέλος της σεζόν, έχει την ευκαιρία να πάρει τον 7ο τίτλο του ισοφαρίζοντας τον Schumacher και του χρόνου μπορεί να τον ξεπεράσει.

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream” με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles