spot_img

O Hamilton τιμήθηκε με το κράνος του Schumacher

Μετά το τέλος του GP Άιφελ, ο Lewis Hamilton παρέλαβε ένα δώρο υψίστης σημασίας από τον Mick Schumacher που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη καρδιά του.

Ο Βρετανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, έχοντας εξαιρετικό ρυθμό. Κρατώντας πίσω του τον Max Verstappen έφτασε στην 91η νίκη της καριέρας του. Το αποτέλεσμα αυτό τον έφερε με διαφορά 69 βαθμών στο Πρωτάθλημα, έναντι του teammate του.

Πριν το βάθρο του GP, ο Mick Schumacher τον περίμενε με ένα ξεχωριστό δώρο. Παρέδωσε στον Βρετανό ένα κράνος του πατέρα του Michael, από την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος στην Mercedes.

Διαβάστε επίσης: GP Άιφελ Race: O Hamilton ισοφάρισε τον Schumacher

O Hamilton φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την κίνηση αυτή του Schumacher και το έδειξε. Πήρε μαζί του το κράνος του πάνω στο βάθρο τιμώντας τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Στο τέλος της σεζόν, μπορεί μάλιστα να τον φτάσει και σε Πρωταθλήματα έχοντας ξεπεράσει και το ρεκόρ νικών του.

Θυμάμαι που ήμουν μικρός με τον πατέρα μου και βλέπαμε τον Michael στη τηλεόραση. Μετά πήγαινα με τον αδερφό μου πάνω και παίζαμε το παιχνίδι της F1 και διάλεγα τον Michael. Είναι μια μεγάλη στιγμή. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω το ρεκόρ του. Με τιμά ιδιαίτερα.

Δείτε τη μεγάλη στιγμή μετά τον αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream” με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles