spot_img

Hamilton: «Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ και του χρόνου»

Ο έξι-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής –και καθ’ οδόν επτά-φορές όπως όλα δείχνουν– Lewis Hamilton δήλωσε πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι που να εγγυάται την παρουσία στην F1 και την επόμενη σεζόν.

Ο επικεφαλής της Mercdes, Toto Wolff, αναγνώρισε αυτό το ενδεχόμενο αλλά διευκρίνισε πολλάκις ότι ο Βρετανός μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα. Θυμίζουμε πως η Mercedes κατέκτησε και μαθηματικά τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο της στους Κατασκευαστές, στο περασμένο GP Εμίλια-Ρομάνια.

Θυμίζουμε επίσης πως, το 2016, ο Nico Rosberg “έβαλε δύσκολα” στη Mercedes κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την F1 μετά την κατάκτηση του τίτλου του.

Το συμβόλαιο του Hamilton ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη κάποια συμφωνία περί ανανέωσής του, με τη λογική ωστόσο να λέει πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι δηλώσεις του Lewis Hamilton:

Αισθάνομαι ακόμη πολύ δυνατός. Θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ και του χρόνου αλλά σίγουρα δεν υπάρχει ακόμη κάτι που να εγγυάται την παρουσία μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με ενθουσιάζουν σχετικά με τη ζωή εκτός πίστας, επομένως θα δείξει ο χρόνος τι θα συμβεί τελικά.

Οι δηλώσεις του Toto Wolff:

[Σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Lewis] ελπίζω να μην συμβεί αυτό. Αν συμβεί είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει μεγάλος χαμός σχετικά με τη διαθεσιμότητα οδηγών. Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι όπως συνέβη και με τον Niki Lauda: ουσιαστικά ξύπνησε ένα πρωινό Παρασκευής ή Σαββάτου στην πίστα και ένιωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει πλέον. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε, αλλά σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Τόσο εγώ και ο Lewis όσο και ολόκληρη η ομάδα, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles